Adreça

Parc Firal

Adreça :
Entre el carrer de Londres i el passeig Fluvial
Telèfon :
93 861 47 83
Adreça web :
http://www.firascensio.com/
Descripció :

Situat a poca distància del nucli urbà, i connectat amb les rodalies mitjançant una eficient xarxa de transports i vies de comunicació, el Parc Firal de Granollers és un magnífic espai obert a l’exterior. Construït l’any 2000, ha esdevingut un dels epicentres de l’activitat promotora i lúdica del municipi.

El recinte, que disposa de 45.000 metres quadrats de superfície hàbil, es troba a només cinquanta quilòmetres de l’aeroport del Prat. Ofereix als visitants una amplia zona d’aparcament.

Acull alguns dels esdeveniments més emblemàtics de Granollers, com ara la coneguda Fira de l’Ascensió, una gran trobada multisectorial que aplega professionals dels àmbits de l’oci i el turisme.

A banda d’aquesta fira, autèntica protagonista a Granollers, el recinte, ateses les seves condicions, s’adapta a cites de diversa mena, com ara demostracions, presentacions automobilístiques, espectacles de circ, etc.

A només cinquanta quilòmetres de l’aeroport del Prat, el recinte gaudeix de l’activitat d’un municipi com Granollers, un dels millors exponents del caràcter obert i emprenedor del Vallès.

Amb un teixit industrial i comercial de primera magnitud, la vila també compta amb un patrimoni històric destacable (com ara les seves muralles medievals),a més d’equipaments culturals de gran interès, com el Roca Umbert-Fàbrica de les Arts.