La fira d’ocupació, GiraFeina, ofereix més de 250 ofertes laborals

La iniciativa promoguda per l’Ajuntament de Granollers i la Cambra de Comerç de Barcelona al Vallès Oriental connectarà les necessitats del mercat laboral amb les aspiracions professionals de les persones candidates

28 de Maig 2024
+
Presentació GiraFeina

L’espai Nau Dents de Serra ubicat a Roca Umbert acollirà dimecres, 12 de juny, la primera edició de la GiraFeina Granollers, la fira d’ocupació que promou la inserció laboral dels joves i professionals de la comarca vallesana. La iniciativa, que comptarà amb la participació de 36 empreses, aproparà més de 250 ofertes de feina.

Sota l’eslògan “Troba feina en 1 dia, la fira es presenta com una oportunitat única per a totes les persones del territori que estan buscant feina o volen obrir-se a nous reptes professionals, oferint-los un espai per presentar la seva candidatura. En format speed dating, els participants podran entrevistar-se i presentar breument la seva candidatura a les més de 250 ofertes de feina que s’oferiran en el marc de la GiraFeina Granollers. A través d’aquests contactes ràpids entre ambdues parts es buscarà connectar les necessitats del mercat laboral amb les aspiracions professionals de les persones candidates.

En concret, la nau polivalent es convertirà de 9 a 14 h en l’epicentre d’una àmplia oferta d’oportunitats laborals que connectaran empreses provinents de tota la comarca vallesana i professionals. De fet, segons els promotors, la GiraFeina Granollers contribuirà a afegir valor al teixit econòmic i empresarial de la comarca, promovent tant la retenció de talent com la competitivitat dels negocis.

Així s’ha presentat avui per part del president de la Cambra de Comerç de Barcelona al Vallès Oriental, Pep Garcia, i l’alcaldessa de Granollers, Alba Barnusell. La iniciativa compta amb el suport del Programa Integral de Qualificació i Ocupació (PICE) impulsat per la Cambra de Comerç d’Espanya, gestionat per la Cambra de Comerç de Barcelona i cofinançat pel Sistema Nacional de Garantia Juvenil i la Unió Europea a través del Fons Social Europeu.

El president de la Cambra al Vallès Oriental, Pep Garcia, ha definit la GiraFeina com la “fira de les oportunitats”. Segons Garcia, aquesta trobada permetrà enfortir el paper de la Cambra com a nexe d’unió entre empreses i societat. En concret, segons paraules del president, “la fira que està tenint una molt bona acollida entre el teixit productiu vallesà i ha fet que l’espai s’hagi quedat petit”.

Per la seva banda, l’alcaldessa de Granollers, Alba Barnusell, ha explicat que la fira d’ocupació Girafeina permetrà “crear un espai de trobada i de relació per acostar qui cerca feina a les empreses de casa nostra, a les oportunitats laborals del nostre entorn més proper. Perquè empresa i talent puguin interactuar, compartir, i sobretot, perquè puguin construir plegats un futur.”

Per inscriure’s a la fira i consultar les ofertes disponibles caldrà accedir a l’espai oficial de la trobada: GiraFeina Granollers 2024 - Joves i participants - Garantia Juvenil (garantiajuvenilcambra.org)

La primera fira d’ocupació GiraFeina Granollers compta amb el suport també de més d’una desena d’entitats: Servei d’Ocupació de Catalunya, Consell Comarcal del Vallès Oriental, Ajuntament de les Franqueses del Vallès, UEI, Lyne Group, REIR, Eines per Tothom, Fundació Vallés Oriental, Granollers Mercat, Fundació Paco Puerto i Idfo Ugt.