Un DiverEstiu per al públic familiar

El DiverEstiu presenta cinc activitats de tarda als cinc barris dels centres cívics.

16 de Juny 2021
+

Aquest estiu la Xarxa de Centres Cívics també té propostes per al públic familiar. El DiverEstiu presenta cinc activitats de tarda als cinc barris dels centres cívics. Les activitats són gratuïtes, però cal fer reserva d’entrades a www.granollers.cat/segueixcultura

La música i animació de Lali Be Good, Dancing feet, serà la primera proposta el dimarts 22 de juny, a les 18.30 h a la plaça Sant Miquel. l dimecres 30 de juny, també a les 18.30 h, al pati de les escoles de Palou, tindrem l’espectacle de titelles El Blauró, de la Cia. Boia. També hi haurà espai per al clown de la Cia. La Bleda i l’espectacle Les vacances de Madame Roulotte el dimarts 6 de juliol, a les 18.30 h a la plaça de les grades de Can Gili. El peix Irisat serà la proposta de teatre i titelles, a càrrec de Tanaka Teatre per al dimecres 14 de juliol, a les 18.30 h a les noves pistes cobertes de Can Bassa.

I, per últim, acabarem amb el teatre i la música de la Cia. A Bon Ritme el dimarts 20 de juliol, a les 18.30 h a la plaça Jaume I El Conqueridor.