Les dones prenen l’escenari!

Sota el lema “Les dones prenen l’escenari”, un seguit d’artistes mostraran el seu art les nits dels divendres a les 22 h, a diferents places dels barris.

16 de Juny 2021
+

Aquest juny i juliol els centres cívics de Granollers ens proposen el cicle d’activitats “Les nits d’estiu”. De nou sota el lema “Les dones prenen l’escenari”, un seguit d’artistes mostraran el seu art les nits dels divendres a les 22 h, a diferents places dels barris on es troben els cinc centres cívics.

La primera cita serà el 18 de juny al Centre Cívic Nord, amb les Caramelo a Kilo, que presenten una interacció cultural entre Veneçuela, Colòmbia, l’Argentina i Catalunya. El dia 2 de juliol, a Can Gili, serà el torn d’Isabel Vinardell, cantant, ballarina i coreògrafa, i la guitarrista Isabelle Laudenbach. La següent cita serà el 9 de juliol, a les escoles de Palou, amb la fusió d’estils de la cantant Clara Gispert. El 16 de juliol la cantant i guitarrista Anna Andreu actuarà a la plaça Sant Miquel. I el darrer concert es farà a la plaça Joan Oliver el 23 de juliol i anirà a càrrec de la cantant, guitarrista i violista Maria La Blanco.

Reserva d’entrades gratuïtes a: www.granollers.cat/segueixcultura