Més de vint candidatures a la XXI edició dels Premis innovació empresarial i comercial

La meitat de les sol·licituds de participació presentades concursen en la categoria de Nova empresa, creada per a aquesta convocatòria

24 de Febrer 2009

Vint-i-dues candidatures, deu de les quals són d'empreses ubicades a Granollers, opten a algun dels premis de la convocatòria comarcal que, un any més, premia la innovació, la responsabilitat social i les noves iniciatives empresarials innovadores. Són les concursants a la XXI edició dels Premis innovació empresarial i comercial que convoca l'Ajuntament per mitjà de Granollers Mercat (www.granollersmercat.cat).
Del total de sol·licituds de participació presentades, 11 són candidatures de la nova categoria de Nova empresa,que substitueix l'anterior reconeixement a l'excel·lència empresarial. Una categoria creada per premiar les persones emprenedores que incorporen elements innovadors a empreses amb tres anys d'activitat com a màxim.
La resta, 11 candidatures més, concursen en les altres dues categories d'aquesta convocatòria: Cultura innovadora (per premiar les empreses que hagin portat a la pràctica nous productes o serveis diferenciats i nous processos de producció, comercialització o gestió per incrementar la productivitat) i Responsabilitat social (per premiar les empreses que hagin integrat consideracions socials i mediambientals més enllà de les obligacions legals).
 
A més de Granollers, hi concursen empreses d'alguns municipis propers, en algun cas, en més d'una categoria:
- Cultura innovadora:3 de Granollers, 2 de les Franqueses del Vallès, 1 de Martorelles i 1 de la Garriga
- Responsabilitat social: 1 de Granollers, 1 de Canovelles, 1 de Martorelles i 1 de Montornès del Vallès
- Nova empresa: 5 de Granollers, 1 de Canovelles, 1 de les Franqueses, 1 de Bigues i Riells, 1 de Cardedeu, 1 de la Roca del Vallès i 1 de Sant Antoni de Vilamajor.
El jurat d'aquesta convocatòria anual comença ara la revisió de les candidatures, un cop finalitzat -el passat 30 de gener- el termini de presentació de sol·licituds de participació.
L'acte de lliurament dels guardons d'aquesta XXI edició dels Premis innovació empresarial i comercial s'ha previst per al 26 de març a les 19 h i al Teatre Auditori de Granollers.