Ja s'ha convocat el concurs Rock a l'Ascensió 2009

Els grups interessats tenen temps fins al 20 de març per inscriure's

19 de Febrer 2009

 L'Ajuntament de Granollers ha convocat una nova edició del concurs Rock a l'Ascensió, per promocionar els grups locals de música pop-rock i donar-los plataformes de difusió.

Com a requisits per participar-hi, es demana que la majoria de membres del grup siguin de la comarca (com a mínim, dos). La maqueta caldrà presentar-la en format CD, amb almenys quatre temes originals d'estil pop-rock.  No hi poden participar els grups guanyadors d'anteriors edicions del concurs, ni tampoc aquells que ja tinguin contracte amb alguna companyia discogràfica.

Els grups poden formalitzar la inscripció fins al dia 20 de març, al CUB. Espai d'assaig musical (Mare de Déu de Montserrat, 36, Granollers, tel. 93 870 52 46) i el GRA, equipament juvenil (pl. de l'Església, 8, Granollers, tel. 93 842 66 84).

Un comitè de selecció, format per persones vinculades al món de la música (en els àmbits de la comunicació, formació, producció, creació, difusió, promoció) seleccionarà vuit grups d'entre tots els presentats, més dos de reserva. Es faran quatre concerts eliminatoris al GRA (dies 17, 18, 24 i 25 d'abril, 23 h) i la final torna a fer-se en el marc de l'Ascensió,  el 23 de maig, a la plaça de Barangé (23 h).  A l'hora d'escollir el grup guanyador el jurat, format per persones lligades al món de la música,  tindà en compte la composició, interpretació i posada en escena. El premi consistirà en  l'enregistrament i masterització d'un CD a l'estudi de gravació del CUB. Espai d'assaig musical, l'actuació en el Premi Especial Denominació d'Origen de Catalunya, de Tarragona,  i la presentació del treball enregistrat a la sala 2046 de Granollers.

El nom del grup guanyador es farà públic la setmana del 25 al 29 de maig.