"CONGOST VIU", matinal per conèixer la fauna del riu

Autor: IGNASI TORRE, Museu de Ciències Naturals de Granollers

25 de Maig 2009
+

 El diumenge 7 de juny, de 9 a 13 hores i a Can Cabanyes (inici de la trobada: Centre d'educació ambiental), es faran diverses activitats per viure de prop i experimentar la vida animal del riu Congost. Amb aquest objectiu i juntament amb col·lectius coneixedors i defensors d'aquesta fauna, l'Ajuntament de Granollers i altres institucions han organitzat la matinal "CONGOST VIU".
(Com arribar-hi: http://www.ideacom.net/cabanyes/comarribar.html).

El programa començarà amb una passejada per observar els ocells d'aquest àmbit fluvial. Tot seguit, a partir de les 11h, es faran set tallers, sobre amfibis, anellament d'ocells, macroinvertebrats, caixes niu, dibuix i menjadores, a més de l'anomenat "pesca i toca", que permetrà els participants tenir contacte directe amb diversos animals.
Aquesta matinal acabarà amb un pica-pica, a partir de les 13 h.
Totes les activitats són gratuïtes i obertes a tohom, però cal confirmar l'assistència, prèviament, -abans del 5 de juny-  a l'adreça de correu electrònic congostviu@ajuntament.granollers.cat.

El Consorci per a la Defensa de la Conca del Besòs, els ajuntaments de Montornès del Vallès i Montmeló i el Museu de Granollers-Ciències Naturals també s'han implicat en aquesta programació. A més, hi participen els col·lectius: DRAG (Defensa de Rèptils i Amfibis de Gallecs), Meles meles- Aula de la Natura/Observació, Estudi i Defensa de la Natura i GOT (Grup d'Ornitologia del Tenes).