Comença la segona fase de les obres del carrer d'Anselm Clavé

Les obres de la primera fase, que es van iniciar el passat mes de febrer, es preveu que finalitzin a mitjan del mes de juny

18 de Maig 2009

Aquesta setmana s’inicia la segona fase de les obres del c. d’Anselm Clavé, en el tram comprès entre la pl. de la Corona i el c. de Marià Maspons. La previsió és que les obres en aquest tram tinguin una durada aproximada de dos mesos.

Tal com s'ha fet a les obres de la pl. de la Corona, es començarà a actuar per la calçada, deixant les voreres per a la circulació de vianants. Un cop la calçada estigui finalitzada, s'habilitarà un pas per als vianants i es començarà a actuar a les voreres.

L’accés en vehicle al c. d'Anselm Clavé i voltants es continuarà fent pel c. de Josep Umbert però, com que l’accés directe al c. Anselm Clavé quedarà tallat per les obres, caldrà seguir per pl. Catalunya, pl. Pau Casals i c. Marià Maspons, que canviarà de sentit de circulació. 

Els veïns i comerciants hauran de dipositar les escombraries en algun d’aquests punts de recollida:

· C. del Lliri, cantonada c. Lleó
· C. Príncep de Viana, cantonada c. Guayaquil
· Pl. Pau Casals

El cartró comercial es podrà dispositar, separadament de les escombraries, també en  els punts indicats per a la recollida de les escombraries i, a més, també en la cantonada del carrer Marià Maspons amb el c. d’Anselm Clavé.

Recordem que aquesta adequació consistirà a reconvertir aquest eix en un espai amb prioritat per a la circulació de vianants, per donar continuïtat a les actuacions realitzades al nucli antic de la ciutat i a l’entorn més proper. També s’aprofitarà per fer obres en el subsòl, renovant els serveis d’aigua potable, clavegueram, instal·lacions elèctriques i infraestructures per a l’ús de noves tecnologies.