Comencen les obres de l’equipament d’allotjament temporal d’urgència

Els serveis socials coordinaran aquest equipament que podrà oferir pernoctacions puntuals a persones en situació d’urgència habitacional temporal o sensellarisme

19 de Desembre 2023
+
Comencen les obres de l’equipament d’allotjament temporal d’urgència social per a persones vulnerables

Aquest setmana han començat les obres per a la rehabilitació d’un edifici unifamiliar aïllat, situat al passeig Francesc Fàbregas cantonada carretera del Masnou. L’edifici estarà destinat a un servei d’allotjament temporal d’urgència social per atendre persones vulnerables i serà coordinat per Serveis Socials de l’Ajuntament de Granollers.

Aquest equipament, que augmentarà la capacitat de reacció dels serveis socials de Granollers davant situacions d’emergència, disposarà d’un espai de pernoctacions, dutxa i higiene personal puntual d’urgència, adreçat a persones adultes en situacions de sensellarisme o en situació d’urgència habitacional temporal.

Les obres les farà Construccions Deumal S.A. i tenen un pressupost d'adjudicació de 522.175,50 € IVA inclòs. El projecte compta amb finançament dels Fons Next Generation UE per un import de 176.988,68 € i es preveu que les obres s’allarguin fins al mes de maig de 2024.