Afectacions a la mobilitat a causa de les obres de renaturalització del riu i el parc del Congost

Les obres han començat el dilluns 13 de maig

09 de Maig 2024
+
Inici obres projecte Granollers Connecta Natura

El dilluns 13 de maig han començat les obres de renaturalització entorn del riu Congost. El projecte avança en la transformació verda de la ciutat i inicia la primera etapa amb les obres del passeig Fluvial i el parc del Congost. Aquesta fase té previst finalitzar el juliol de 2025.

A partir del 13 de maig

Des del dilluns 13 de maig, els vehicles i vianants no poden circular pel passeig Fluvial, des del c. Joan Camps fins a Joan Vinyoli.

La rotonda del Camp de les Moreres quedarà inhabilitada, de manera que els vehicles que accedeixin pel carrer del Camp de les Moreres hauran de continuar circulant pel carrer Joan Vinyoli.

L'aparcament de Joan Vinyoli restarà obert, tot i que reduirà la seva capacitat amb una dotzena de places menys, i l'accés serà pel carrer Joan Vinyoli.

L'aparcament de Salvador Espriu reduirà la seva capacitat de forma permanent i el seu accés es veurà afectat durant l'evolució de les obres.

S'habilitaran noves places d'aparcament al passeig de la Conca del Besòs.

A partir del 20 de maig

A partir del dilluns 20 de maig, els vehicles no podran circular pel passeig Fluvial en sentit sud, des del carrer Roger de Flor.

Només els vehicles dels residents i serveis podran accedir pel carrer Joan Camps i continuar la marxa en sentit nord pel passeig Fluvial. Cal recordar que es mantindrà el tall de circulació pel carrer Joan Camps durant els horaris d’arribada i sortida escolar.

Punts d'informació fixos i itinerants

A partir del passat mes d'abril, onze equipaments municipals disposen d'informació del projecte: Biblioteca Can Pedrals, Biblioteca Roca Umbert, Can Jonch - Centre de cultura per la pau, Centre Cívic Can Bassa, Centre Cívic Can Gili, Centre Cívic Jaume Oller, Centre Cívic Palou, Centre Cívic Nord, Espai Actiu de la Gent Gran, GRA - Equipament Juvenil, OAC - Oficina d’Atenció a la Ciutadania. Més informació sobre aquests punts aquí.

També, trobareu més informació sobre el projecte a la pàgina web www.granollers.cat/connectanatura i sobre el desenvolupament de les obres a www.granollers.cat/obres.

En cas de dubtes o consultes, podeu contactar amb l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania,

al telèfon 93 842 66 10 o per correu electrònic a connectanatura@granollers.cat.

El projecte Connecta Congost Natura 2025 compta amb el suport de la Fundación Biodiversidad del Ministerio para la Transición Ecológica y el Reto Demográfico (MITECO) en el marc del

Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, finançat per la Unió Europea - NextGenerationEU, en la Convocatòria de Renaturalització Urbana de ciutats (2021).