La propera exposició de l'Espai d'Arts de Roca Umbert és una reflexió al voltant del concepte "Tancat"

S'inaugurarà el dia 13 de novembre i hi participen set artistes

10 de Novembre 2014
+
Postal de l'exposició col·lectiva "Tancat".
Dijous que ve, 13 de novembre, a les 8 del vespre, s'inaugura l'exposició "Tancat" a l'Espai d'Arts de Roca Umbert, una mostra comissariada per Màrius Gómez en què participen els artistes Arnau Bellavista, Jordi Casanova, Pau Farell, Pablo Lerma, Helena Pielias, Raül Salvatierra i el mateix Màrius Gómez.
 
En aquesta col·lectiva, que es podrà visitar fins al dia 13 de desembre, set creadors desenvolupen diverses formes d'aproximació i reflexió a l'entorn del concepte "tancat". L'espectador podrà observar i interactuar amb unes obres que testimonien una realitat canviant que ens parla del pas del temps.
 
Concretament, els artistes han treballat sobre una àrea acotada de la ciutat de 1.880 metres, situada entre les vies C-251 i C-352, als carrers de Francesc Macià, Alfons IV, Joan Prim i Francesc Ribas. Un espai amb locals comercials tancats que els han inspirat obres de tècniques diverses: vídeo, fotografia, "performance", pintura, instal·lació..., algunes de realistes i altres de més metafòriques, però totes amb la mateixa idea de fil conductor. 
 
Activitats paral·leles
 
El dia 15 de novembre, a les 11 del matí i a les 8 del vespre, es farà una acció participativa que consistirà a recórrer l'espai de 1.880 metres sobre el qual han reflexionat els artistes, per captar i incorporar noves imatges a la mostra. Es faran dues sortides per comparar les visions obtingudes. Les imatges etiquetades a Twitter i a Instragram com a #tancat o que arribin per correu electrònic (espaidarts@rocaumbert.cat), s'incorporaran a l'exposició. El punt de trobada serà al c. Francesc Macià, s/n, davant del Palau d'Esports de Granollers.
El dia 22 de novembre, a les 7 de la tarda,  es farà la visita dinamitzada "Amb uns altres ulls", a càrrec de l'educador i artista Pau Farell.
El dia 29 de novembre, a les 6 de la tarda, l'artista Ermisenda Soy conduirà un taller a l'entorn de l'exposició adreçat al públic familiar. És una activitat gratuïta, per a infants de 4 a 10 anys. Cal inscripció prèvia,  espaidarts@rocaumbert.cat  /  tel. 93 879 18 03.