"Els nous reptes de la cervesa artesana", taula rodona amb productors i consumidors

L'activitat s'emmarca en el projecte Fabricant Respostes de la Xarxa de Centres Cívics sobre els artesans cervesers al Vallès

20 de Març 2014
+
Imatge del dia de la inauguració de l'exposició "Artesans cervesers al Vallès"

La Xarxa de Centres Cívics, en el marc de l'exposició "Artesans cervesers al Vallès" que es pot visitar al centre cívic Nord fins al proper 30 d'abril, organitza dilluns, 24 de març, a les 7 de la tarda, la taula rodona "Els nous reptes de la cervesa artesana" per posar en diàleg diferents representants del món cerveser (productors, artesans, consumidors). L'objectiu de l'activitat, oberta a tothom, és encetar una reflexió sobre les noves perspectives de futur del sector.

Els participants són, entre d'altres, Roger Cisa, d'Ohmybeer. Events i Comunicació; Susana Giner, de la cerveseria 2D2Despuma; Guillem Laporta, de la cerveseria Homo Sibaris, que també és sommelier i professor; Daniel Ruiz, de CerveTV. Comunicació; David Valdivia, autor del blog "La Hora del Bagel"; David Rius, d'Art Cervesers; i Fermí Cueva, de l'Hort del Barret. Carmen Alcaraz, humanista i comunicadora especialitzada en l’àmbit de la gastronomia, farà de moderadora. Els ponents posaran sobre la taula qüestions com els costos i preu final del producte, la venda i distribució, la presència al sector de l'hostaleria, el paper dels mitjans de comunicació i també el de les noves tecnologies, etc.