L’alcalde de Granollers es reuneix amb la presidenta de la Diputació de Barcelona, Núria Marín

04 de Octubre 2019
+
La presidenta de la Diputació de Barcelona reunida amb l'alcalde Mayoral i la primera tinent d'alcalde, Alba Barnusell

Aquesta setmana l’alcalde de Granollers, Josep Mayoral, la primera tinent d’alcalde de Granollers i diputada de Polítiques d'Igualtat, Alba Barnusell, s’han reunit amb la presidenta de la Diputació de Barcelona, Nuría Marín.

En aquesta trobada, la primera d’aquest mandat, l’alcalde Mayoral ha traslladat a la presidenta Marín quins són alguns temes estratègics en els quals treballa la ciutat de Granollers.

Entre els temes clau destaca, a nivell esportiu, els 75 anys del Club Balonmano Granollers, l’organització del Mundial femení d’handbol 2021. 

Mayoral ha explicat la importància de les xarxes, a les quals Granollers té una important presència i compromís com són Alcaldes per la Pau i la Xarxa C17,  que té com a objectiu el desenvolupament de l’economia productiva del territori que travessa aquest eix viari. La xarxa C17 treballa els àmbits de: millora de les infraestructures de l’eix, la promoció de l’activitat de la indústria, la formació professional de qualitat i adaptada a la demanda de les empreses i promoció turística.

De fet, un dels temes impulsats des de la Xarxa C17 i liderat per Granollers és el centre de radioteràpia que es construirà a la ciutat i donarà servei a les comarques del Vallès Oriental, Osona i municipis de l'eix de la C17. Josep Mayoral ha presentat aquest projecte a la presidenta de la Diputació, un centre que s’estima que entri en funcionament durant l’any 2022.