Trobada d'antics treballadors i treballadores de Roca Umbert

Es farà el proper diumenge 16 de novembre, a les 11 del matí, a l'antiga fàbrica tèxtil, ara Fàbrica de les Arts

05 de Novembre 2014
+
Portada del Calendari de 2014. Foto: Francesc Fornies / AMGr

Amb motiu de l'inici de les visites estables a la Tèrmica el proper 15 de novembre, Roca Umbert Fàbrica de les Arts ha programat una trobada d'antics treballadors i treballadores de la fàbrica el diumenge 16 de novembre, a les 11 del matí, en el marc de les que periòdicament ja s'organitzen, amb l'objectiu de retre homenatge a totes les persones que van treballar a l'antiga tèxtil, independentment dels anys i l'època que s'hi van estar.

Els antics treballadors i treballadores podran veure, aquesta vegada, els tres audiovisuals instal·lats a la Tèrmica, destinats a explicar el passat de la fàbrica i el funcionament de la instal·lació. A més, seran els primers a veure la nova exposició fotogràfica  temporal "La força de la fàbrica", que s'instal·larà a la façana de la Tèrmica fins a finals d'any i que ha estat possible gràcies a una trentena de persones que han cedit fotografies i documents al fons Roca Umbert de l'Arxiu Municipal de Granollers. Un fons que continua obert i que al llarg dels darrers anys ha acumulat més de trenta donacions.

La trobada inclourà un esmorzar per als participants, que també rebran un calendari de butxaca del 2015, editat per Roca Umbert Fàbrica de les Arts amb una imatge antiga de la fàbrica.

Per poder assistir a la trobada, és imprescindible apuntar-se prèviament trucant al 93 861 49 41 i indicant quantes persones seran. Els inscrits es trobaran a l'entrada de Roca Umbert situada al carrer Enric Prat de la Riba, 77.