Restauració de columnes de la Porxada i retolació de la traça de la muralla medieval

Aquestes actuacions tenen una durada de tres dies

21 de Juliol 2014
+
Tasques de segellament de les columnes de la Porxada

Aquesta setmana han començat unes feines d'intervenció en algunes de les columnes de la Porxada, a càrrec de l'empresa Gamarra i Garcia fruit  d'un acord de la Comissió de Patrimoni de l’Ajuntament de Granollers. La intervenció preveu el segellament d'algunes esquerdes i pel deteriorament de les juntes dels tambors de les columnes i altres desperfectes, la majoria ja força antics.

La restauració d'aquest Bé Cultural d'Interès Nacional (BCIN) compta amb l'autorització dels Serveis Territorials de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

A més també s’està marcant l’itinerari que segueix la muralla medieval de la ciutat, concretament dos sectors de la plaça de Maluquer i Salvador: a prop  del carrer de Sant Roc i de la Biblioteca de Can Pedrals. Els treballs consisteixen en el gravat d'un text a la pedra que indica el recorregut de la muralla medieval.

Aquesta actuació també està aprovada per la Comissió de Patrimoni de l'Ajuntament de Granollers. La durada d’aquests treballs és d’uns dies, és a dir fins dijous 24 de juliol.