Recepció a una delegació americana, participant en la jornada Meeting empresarial "building the bridge"

Durant la tarda presenten a l'empresariat del Vallès Oriental les oportunitats de negoci d'aquesta àrea dels EUA.

19 de Novembre 2014
+
Part de la delegació americana amb l'alcalde i la regidora de Promoció Econòmica
Aquest migdia ha tingut lloc una recepció a l'Ajuntament a una delegació americana participant en la jornada Meeting empresarial Granollers "Building the bridge", que es desenvolupa aquesta tarda a Can Muntanyola. 
 
Aquesta delegació està formada per les personalitats següents: Karen Stewart, Manatee County Government (Govern del Comtat de Manatee) Economic Development Program Manager; Sharon Hillstrom. Economic Development Corporation Manatee (Organisme de promoció i desenvolupament econòmic). President & CEO; Shirley Groover Bryant, alcalde de Palmetto Palmetto City, Florida; Carlos Buqueras. Director Executiu del Port de Manatee; Peter Straw, Director Executiu. Sarasota-Manatee Manufacturers Association (Associació de fabricants i industrials de Manatee i Sarasota); Gonzalo Arance, Director at Enterprise Florida Madrid Office (State of Florida, USA); Iván Mutis, International Trade HUB Incubator ( Plataforma Internacional de Negocis); César Gómez, Latin Business Development Jaensch Immigration Law Firm, Sarasota; Carroll Quant, Director International Operations JP Reynolds Customs Broker ( Broker Aduaner i Transports Internacionals); Ronald Nespor, Director de Operaciones Advanced Slideback Carrier ( Sector Transports); i Anthony Silva, Director International Affairs. Vecenergy Biofuels, Logistics & Resources. Oil Productos & Clean Energies.
 
 
La sessió de la tarda, convocada per Peralta & Olano i l'Ajuntament de Granollers i que es fa a Can Muntanyola, té per objectiu presentar a l’empresariat del Vallès Oriental les oportunitats de negocis que ofereix l’àrea de Manatee i Sarasota, amb una zona d’impacte econòmic que arriba fins a Orlando, Tampa, Naples i Fort Myers. En aquesta sessió es pretén convidar les empreses catalanes a establir un vincle per desenvolupar els seus plans d’expansió territorial des d’aquesta zona. A més, les institucions i entitats americanes que acudiran a l’esdeveniment tenen per objectiu establir sinèrgies amb empreses i entitats de Catalunya.