El millor handbol internacional a Granollers

Últim dia de la competició a Granollers

16 de Gener 2013
+

El Mundial d'Handbol 2013 masculí a la ciutat s'està desenvolupant amb èxit de públic. Granollers és la seu amb més entrades venudes. Durant el cap de setmana s'han exhaurit totes les entrades i per aquest dimarts i dimecres s'han venut el 80% de les localitats disponibles. El Palau d'Esports acull, del 12 al 16 de gener, els partits de fase prèvia que donen accés als vuitens de final. La tradició handbolística de la ciutat, gràcies al Club Balonmano Granollers, ha estat decisiva perquè la ciutat hagi estat escollida seu del Mundial, al costat d'altres com Barcelona, Madrid, Sevilla, Saragossa i Guadalajara.

Granollers compta amb unes 230 persones voluntàries que ajuden en l'organització de l'esdeveniment.

Les entrades encara es poden comprar mitjançant la web oficial del Mundial www.handballspain2013.com, i a les taquilles del Palau d'Esports durant els dies del campionat en els horaris següents: els dies 15 i 16 de 12 h a 21.30 h. Els preus de les entrades oscil·len entre els 15 i els 35 euros i és possible veure els tres partits de cada jornada. També hi ha la Tarifa supporter, dirigida a federacions, clubs, escoles o associacions que treballen en la promoció de l'handbol base. Aquestes entrades valen 8 euros, es venen per grups d'un mínim de 10 persones i acreditant que es pertany a l'entitat sol·licitant.

Les seleccions

A Granollers ens visiten: 

- França, l'actual campiona del Món. Van guanyar l'or en els darrers Jocs Olímpics de Londres, i el mateix any, van assolir el campionat del món i d'Europa. La selecció francesa és una de les favorites per guanyar aquest Mundial.

- Alemanya, superpotència al món de l'handbol. Intentarà recuperar un títol que no guanya des de 2007.

- Argentina, vigent campiona d'Amèrica. Compta amb els seus millors jugadors a la lliga Asobal.

- Brasil, el gran dominador de l'handbol en el continent americà. També té els seus millors jugadors a les lligues europees més potents.

- Montenegro, equip nouvingut a l'elit mundial. El país destaca per un esport i aquest és l'handbol.

- Tunísia, actual campió d'Àfrica i participant en les darreres Olimpíades de Londres. Va organitzar el Campionat del Món l'any 2005, aconseguint la quarta posició.

Els partits

-Dimecres 16

16.00 h: Brasil - Tunísia

18.30 h: Alemanya - Montenegro

20.45 h: Argentina - França

Més informació a www.granollers.cat/mundial2013