La nova web de turisme de Granollers incorpora noves prestacions de recerca d'informació

Entre les opcions noves que presenta la pàgina web hi ha la possibilitat de filtrar els restaurants per preu i tipus de cuina o trobar botigues sobre el plànol, segons el tipus de producte.

01 de Novembre 2014
+
La regidora de Comerç i Turisme Andrea Canelo presenta visitgranollers.com al costat de l'alcalde Josep Mayoral

www.visitgranollers.com és la nova web de turisme de Granollers que ofereix un disseny més atractiu i una millor usabilitat. Incorpora més informació que la web anterior, noves funcionalitats i la possibilitat de emmagatzemar un banc de fotos per il·lustrar la informació turística. Es pot veure des de diferents dispositius (telèfons intel·ligents i tauletes tàctils) i incorpora la traducció automàtica a diversos idiomes. La web està administrada per Granollers Mercat, que ha fet l'encàrrec per al seu disseny a una empresa de Granollers resident a Roca Umbert.

A la pàgina d'inici hi trobem les activitats destacades d'agenda; el plànol de la ciutat, amb indicació dels hotels, restaurants, equipaments, bars de copes i pàrquings de Granollers; el vídeo corporatiu de la ciutat; la localització de l'Oficina de Turisme, bàners dels recursos i equipaments turístics significatius de la ciutat, com el Teatre Auditori de Granollers, el Museu de Granollers i el Museu de Ciències Naturals la Tela o Roca Umbert i bàners amb els esdeveniments d'interès. A més també s'hi poden consultar diferents notícies.

Els apartats en què s'agrupa la informació en el web són els següents: 

-Coneix Granollers, on s'ofereix una visió general de Granollers i es recullen els principals recursos turístics de la ciutat, que ja estaven explicats en l'anterior web, com rutes i visites guiades i informacions d'interès per al visitant, com la història de Granollers i el patrimoni de Granollers.

-On menjar, on es presenta una selecció dels millors restaurants de la ciutat. Per a cada restaurant hi ha una fitxa descriptiva i fotografies i una localització sobre el plànol. La web incorpora la nova funció de recerca per tipus de cuina i per preu. Aquesta informació ha estat també editada en suport paper, en una segona edició de la Guia Gastronòmica de Granollers, que ha estat distribuïda als restaurants i hotels, i que serà lliurada als visitants a les fires i esdeveniments de la ciutat.

-On dormir, amb la descripció dels hotels i la seva localització geogràfica

-De compres: En aquest apartat el visitant trobarà informació sobre les zones comercials de Granollers i sobre les associacions de comerciants. La web incorpora la nova funció de recerca de botigues sobre el plànol, classificades segons el tipus de producte. En una fase posterior, que ara està en preparació, es podrà consultar el nom comercial i l'adreça exacta, a través de la finestra que s'obre per a cada icona sobre el plànol. 

-Oci i cultura: En aquest apartat es recullen els diferents equipaments culturals i esportius de la ciutat, i una selecció dels bars de copes de la ciutat, també localitzats sobre el plànol. 

L'Ajuntament, a través de Granollers Mercat, facilitarà un bàner d'enllaç a la web visitgranollers.com als hotels, restaurants, entitats i empreses de la ciutat que els vulguin incorporar en la seva web.