La devolució de les clàusules sòl en les hipoteques, a l'Aula de Consum

L'Oficina d'Habitatge i l'OMIC assessoren sobre com reclamar els imports cobrats indegudament

06 de Març 2017
+
L'Ajuntament ofereix servei jurídic sobre com efectuar la reclamació de les clàusules sòl
L’Ajuntament de Granollers ha programat una xerrada dilluns 13 de març, a les 18 hores, a la sala d’actes de la Biblioteca Roca Umbert (c. Prat de la Riba, 77), adreçada a les persones afectades per les clàusules sòl, per informar de primera mà de quines són les passes i actuacions a fer amb la finalitat de recuperar íntegrament allò que les entitats financeres van cobrar aplicant les clàusules sòl en les hipoteques. Aquesta xerrada informativa l'oferirà personal tècnic de l'Associació d'Usuaris de Bancs, Caixes i Assegurances de Catalunya (AICEC-ADICAE).
 
El mes de desembre de 2016, el Tribunal de Justícia de la Unió Europea va dictaminar a favor d’establir una retroactivitat total en la devolució de les clàusules sòl que es van aplicar per part de les entitats financeres sense transparència i que impedeixen que els clients es beneficiïn de les rebaixes dels tipus d’interès.
 

Assessorament sobre les clàusules sòl a l'Oficina d'Habitatge i a l'OMIC

Les persones amb habitatge a Granollers interessades a conèixer si els seus préstecs/crèdits amb garantia hipotecària tenen clàusules sòl i rebre assessorament jurídic sobre com efectuar la reclamació corresponent, poden adreçar-se al Servei d'Assessorament Jurídic sobre l'Habitatge de Granollers, que presta l'Ajuntament de Granollers amb el suport del Col·legi d'Advocats de Granollers. Caldrà concertar cita prèvia a l'Oficina d'Habitatge (c. Sant Jaume 16-26 5a planta, despatx 501), o trucant al telèfon 93 860 12 00, en horari de dilluns a dijous, de 8.30 h a 13 h. 
 
Així mateix, l'OMIC de Granollers informa també sobre el procediment de reclamació. Cal demanar cita prèvia al c. Portalet, 4, 2n o trucant al telèfon 93 842 66 35.