Engega la quarta edició d'"Entre dones", un espai d'intercanvi d'experiències i aprenentatge compartit

Dimecres, 7 d'octubre, se'n farà la sessió informativa al Gra, a dos quarts de 10 del matí

28 de Setembre 2015
+
Ja s'ha obert la inscripció per participar a la quarta edició d' "Entre dones", un espai d'intercanvi d'experiències i aprenentatge compartit en format de taller organitzat pel Centre d'Informació i Recursos per a Dones (CIRD).  
 
Són dotze sessions, gratuïtes, que tenen per objectiu oferir a les dones un espai de creixement i enfortiment personal i relacional, per dotar-les d'eines i recursos per gestionar la seva vida de manera autònoma i amb actitud positiva, en l'àmbit personal, social i laboral. 
 
El programa, de 25 hores, es desenvoluparà entre els dies 19 d'octubre i 13 de novembre. Les sessions, de dues hores de durada, es faran en dilluns, dimecres i divendres de 9.30 a 11.30 h, al CIRD (c. del Portalet, 4, 4a. planta). El grup serà d'un màxim de 15 participants. Els àmbits de què es parlarà són: desenvolupament personal, salut integral, gestió del temps, comunicació,  participació i  inserció laboral.
 
La formació anirà a càrrec de Cristina Pérez Opi, sociòloga experta en polítiques de gènere, i Cristina Giménez i Charo Hesse, psicòlogues. Al final del programa es lliurarà un diploma d'assistència a les participants. 
 
Les interessades a prendre part al programa poden inscriure's trucant al telèfon 93 842 67 14. Se'n farà una sessió informativa dimecres, 7 d'octubre, a dos quarts de 10 del matí al Gra (pl. de l'Església, 8).