Cinc minuts de silenci per condemnar els atemptats a les Rambles de Barcelona i a Cambrils

Aquest divendres 18 d'agost a les 12 hores a la plaça de la Porxada la ciutat mostra la seva solidaritat amb la capital catalana

17 d'Agost 2017
+

L'atemptat terrorista que aquest dijous 17 d'agost s'ha comès a les ciutats de Barcelona en forma d'atropellament massiu a la Rambla i Cambrils, ha sembrat la consternació de tothom. Davant d'aquest tràgic fet Granollers mostra la seva solidaritat amb Barcelona i s'ha posat a disposició de les autoritats i cossos de seguretat, que han treballat intensament amb un gran operatiu. 

Granollers condemna l'atemptat i mostra tot el suport i solidaritat amb les víctimes d'aquest atemptat. Per aquest motiu aquest divendres 18 d'agost a les 12 hores a la plaça de la Porxada es convoquen 5 minuts de silenci. Les banderes del balcó de l'Ajuntament onegen a mig pal en senyal de condol durant tres dies.

Granollers se suma d'aquesta manera a la convocatòria de rebuig de l'atemptat en forma de cinc minuts de silenci organitzada per l'Associació Catalana de Municipis (ACM) i la Federació de Municipis de Catalunya (FMC), al mateix temps s'expressa la solidaritat amb les víctimes i persones atropellades i agraeix la gran tasca de les forces de seguretat i professionals mèdics que treballen a la zona dels fets.