El 6 d'octubre comencen les obres del carrer Catalunya

L'actuació es preveu acabar el mes de novembre

01 de Octubre 2014
+

El proper 6 d'octubre està previst que comencin les obres de conversió en plataforma única del carrer Catalunya, concretament del tram comprès entre el carrer de la Muralla i el de Torras i Bages. Una actuació que està prevista que acabi el mes de novembre i que s'ha adjudicat a l'empresa COYNSA 2000 SL per un import de 86.599,45 €, IVA inclòs. 

L'actuació convertirà en calçada única el carrer per tal de donar una major comoditat al vianant i adaptar el carrer a una estètica i funcionalitat més actual, seguint el criteri de tot el centre de la ciutat, on es vol remarcar la importància del vianant respecte als vehicles a motor. Pel que fa al subsòl, s'aprofitarà la intervenció per substituir dos trams de tub de formigó de clavegueram, així com per canviar les antigues canonades d'aigua potable per unes de noves. També es soterrarà en tota la llargada del carrer un tritub municipal perquè puguin passar futurs serveis de telecomunicacions. 

El paviment estarà format per dues franges laterals de peces quadrades de formigó que marcaran l'itinerari principal dels vianants, i una franja de calçada d'asfalt amb una línia central de peces blanques.