Fins al 9 de març segueixen les jornades de portes obertes a les escoles, instituts i centres concertats

Els 21 centres educatius que hi ha a Granollers han organitzat diferents activitats en dies i horaris flexibles per facilitar tota la informació a les famílies que hagin de matricular els seus fills i filles a educació infantil, primària o secundària

16 de Febrer 2016
+
Entre el 20 de febrer i el 9 de març, els centres educatius fan jornades de portes obertes per donar a conèixer el seu projecte pedagògic i mostrar els seus edificis instal·lacions a les famílies
 A partir de dissabte, 20 de febrer, i fins al dia 9 de març, les 21 escoles, instituts i centres concertats de Granollers organitzen jornades de portes obertes a fi d'explicar el seu projecte educatiu, i mostrar els seus edificis i instal·lacions a la ciutat.
 
Els centres educatius han preparat visites guiades, projeccions audiovisuals, entrevistes personalitzades... majoritàriament amb més d'una opció de dia i hora per facilitar l'assistència de les famílies i proveir-les de tota la informació, condició imprescindible a l'hora d'escollir escola o institut per als seus fills o filles. 
 
Pel que fa a educació infantil, el curs que ve s'escolaritzaran per primer cop els infants nascuts l'any 2013, les famílies dels quals ja han rebut una carta informant-les de la celebració de les portes obertes.
 
Granollers disposa de 10 centres públics d'educació infantil i primària, 5 centres públics de secundària i 6 centres privats concertats, amb un total de 9.250 alumnes matriculats, aquest curs. Com se sap, la ciutat ha sumat un nou institut a la xarxa pública, l'Institut Granollers, ubicat a l'antiga escola de Fàtima i que el curs vinent impartirà 1r i 2r curs d'ESO.  
 
Per a més informació, adreceu-vos als mateixos centres educatius o a l'Oficina Municipal d'Escolarització (OME - carrer de Santa Elisabet, 16) Tel. 93 842 68 48 / 93 842 68 52.
 
Les dates de preinscripció seran del 30 de març al 7 d'abril, ambdós inclosos, un tràmit que pot fer-se al centre escollit en primera opció o bé a l'OME.