Del 2 al 15 de maig, preinscripcions per Internet a les activitats d'estiu per als menors de 16 anys

El tràmit es pot fer a www.granollers.cat/feste-estiu2011 o bé personalment a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà en aquest cas només els dies 9 i 10 de maig, de 8.30 a 19 h. Els casals s'inicien el 27 de juny, excepte els d'esports que comencen el 4 de juliol

26 d'Abril 2011
+

 L'Ajuntament de Granollers ja té a punt la programació del Fes-te l'estiu corresponent als menors de 16 anys, que podran escollir passar part de les vacances escolars fent casals diversos, activitats esportives o tallers. S'ofereixen més d'un miler de places per a nens i nenes de 3 a 12 anys i també per a nois i noies de 12 a 16 anys, com els itineraris GRA o activitats esportives, en aquest cas fins als 15 anys.

A partir del 2 de maig i fins al dia 15 es podran fer les preinscripcions a través de la pàgina web municipal www.granollers.cat i també a www.grajove.cat. El que no disposi d'ordinador connectat a Internet i/o prefereixi ser atès personalment haurà d'anar a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC), al carrer de Sant Josep, núm. 7, bxs. els dies 9 i 10 de maig, de 8.30 a 19 h.

Inscripcions definitives

El dia 20 de maig es farà el sorteig, en funció del número assignat a la preinscripció. A partir del dia 26 de maig es penjaran les llistes a l'OAC i als centres escolars públics i municipals i a la pàgina web www.granollers.cat. Les inscripcions es podran formalitzar per Internet a www.granollers.cat/ovac entre el 30 de maig i el 5 de juny, sempre que el pare, mare o tutor tingui certificat digital (DNIe - DNI electrònic, Idcat o FNMT-Fábrica Nacional de Moneda y Timbre...) i hagi estat la mateixa persona que ha fet la preinscripció. Per poder fer la inscripció per Internet s'hauran d'enviar escanejats o fotografiats els documents necessaris per formalitzar la inscripció i seguir les indicacions de la pantalla. Si la inscripció es fa per Internet no es permetran canvis posteriors al que s'havia demanat en la sol·licitud de preinscripció.

Les inscripcions definitives presencials es faran a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà entre el 30 de maig i el 2 de juny, en horari de 8.30 h a 19 h.

Totes les activitats, excepte les esportives, començaran el 27 de juny, amb opció d'escollir quatre setmanes o qualsevol de les dues quinzenes d'aquest període. Les activitats esportives començaran el 4 de juliol i s'allargaran fins al 29 de juliol. També hi ha l'opció, entre el 27 de juny i l'1 de juliol, d'acollir-se a practicar judo i jocs poliesportius a Roca Umbert i activitats lúdiques a la piscina.

Com cada any, l'oferta s'adreça prioritàriament a les famílies que viuen a Granollers. La resta de nens i nenes que no siguin de Granollers, romandran en llista d'espera i, en cas d’haver places disponibles, es tindrà en compte la seva preinscripció, preferentment si estan escolaritzats a Granollers.

Pel que fa a les novetats de casals, aquest any hi ha un casal d'anglès que es portarà a terme a l'Escola Pau Vila. Respecte els itineraris que es fan al GRA, per a joves nascuts entre 1995 i 1999, es presenta com a novetat un taller de teatre de carrer de la mà de Pol Aumedes, tallers de danses del món, a càrrec de Passaltpas, així com un taller de circ i clown, per part de dos components de la companyia Enciam.

Casal per a persones discapacitades

Com en els darrers anys, l'Ajuntament oferirà un casal especialitzat per a persones discapacitades que es farà a l'Escola Ferrer i Guàrdia i que s'adreça a les famílies que viuen a Granollers. En aquest cas les preinscripcions només es podran fer presencialment la segona quinzena de maig, a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà.