S'inicien els treballs d'asfaltat i pintura del carrer de Llevant

Les feines s'allargaran durant tres dies en els quals els accessos a aquest carrer quedaran tallats

15 de Juliol 2014

Els propers dimecres 16, dijous 17 i divendres 18 de juliol és previst dur a terme les obres d'asfaltat i pintura del carrer de Llevant. Durant aquests tres dies quedaran tallats els accessos i les sortides del carrer de Llevant des de qualsevol dels carrers que hi comuniquen: Indústria, Murillo, Foment, Pinyol i Quevedo.

Tampoc es podrà circular pel carrer de Llevant entre les 8 h del matí i les 20 h del vespre i no s'hi podrà aparcar, ni en el carrer ni en l'aparcament públic que hi ha a tocar de les vies del tren. Es garantirà l'entrada i sortida dels guals de la forma i en els horaris que s'han establert en avisos que s'han distribuït al veïnat de la zona. Les obres del carrer de Llevant es van iniciar el dia 4 d'abril.

L'objectiu és ampliar i endreçar els nous elements de la vorera per millorar l'accessibilitat i la seguretat en un carrer molt transitat per vianants, ja que connecta l'estació de tren de Granollers Centre amb el centre i l'est de la ciutat.

Aquesta actuació s'inscriu en el Pla d'intervenció integral del barri de Sant Miquel, que preveu un seguit d'actuacions tant d'urbanització i millora dels carrers i voreres, com de dinamització econòmica i social de la zona.