300 alumnes de l’Escola Municipal de Música Josep Maria Ruera i l’Escola Pereanton protagonitzen l’espectacle “Sí, Sí, Música Sí!

És la primera vegada que les dues escoles presenten un espectacle conjunt.

11 de Juny 2014
+
Part del professorat responsable de Sí, sí, música sí! a l'Escola Municipal de Música, amb l'alcalde Josep Mayoral, durant la presentació de l'espectacle.

“Sí, Sí, Música Sí!”és una cantata nascuda de la col·laboració de l’Escola Pereanton i l’EMM i Conservatori Josep Maria Ruera que han unit esforços i il·lusions per aconseguir portar aquest espectacle a l'escenari del Teatre Auditori de Granollers el proper dijous 19 de juny a les 19 h. 300 alumnes de les dues escoles presenta una cantata amb música i lletra original, fruit del treball conjunt que s’ha portat a terme durant tot el curs dins i fora de les aules.

 

L’inici d’aquesta iniciativa es remunta ara fa dos anys, quan l’EMM i Conservatori, sota el paraigües del Projecte Carles Riera, va presentar i editar la cantata “Namana. Música per terra, mar i aire” amb la intenció de fer-la arribar als centres d’ educació primària i convertir-la en una eina per enriquir l’ensenyament musical a les escoles. Un any més tard, l’Escola Pereanton va presentar la seva versió d’aquesta cantata, en el seu concert de final de curs, amb un gran èxit. Aquest va ser el moment en que els dos centres educatius van veure clar que podien, i volien, unir forces i crear plegats un projecte musical comú: una cantata original, fruit del treball de tot un curs.

“Sí, Sí, Música Sí!” marca l’inici d’una connexió real entre totes dues escoles i que vol servir d’ exemple per animar a altres entitats de la ciutat a relacionar-se i enllaçar-se per tal d’ implicar als nens i les nenes de Granollers en projectes comuns i de ciutat.

Fitxa tècnica “Sí, Sí, Música Sí!”

Lletra i música de les cançons: Marta Poal

Arranjaments instrumentals: Martí Ventura, Joan Vidal, Eduard Herrero, Gener Salicrú i Ferran Besalduch

Guió: Laura Espaulella i Montserrat Morral

Direcció artística: Montserrat Morral

Direcció escènica i coreografies: Carme Nàjera

Direcció cors: Anna Alegre, Anna Montañà, Francesc Hormigón, Laura Espaulella, Raquel Castro i Marta Poal

Presentació: Jordi Puig (percussionista i alumne de l’EMM i Conservatori Josep Maria Ruera)

Músics i cantaires: Alumnes de l’Escola Pereanton i de l’EMM i Conservatori Josep Maria Ruera 

I la col·laboració dels claustres de les dues escoles (suport logístic, comunicació...ànims i felicitacions)