El projecte Connecta Natura organitza dues jornades participatives

Més de 12.000 persones visiten el punt d’informació itinerant del projecte

05 de Juny 2024
+
Projecte Connecta Natura

El dissabte 8 i el dilluns 10 de juny tindran lloc dues sessions participatives, a l’equipament juvenil el Gra, per treballar els criteris a tenir en compte en la renaturalització de la ciutat, en el marc del projecte Connecta Congost Natura.

Les jornades prenen com a punt de partida les actuacions del projecte de renaturalització entorn del riu Congost, que ja han començat a materialitzar-se aquestes darreres setmanes al passeig Fluvial i alguns dels seus accessos. L’objectiu és debatre i prioritzar els criteris que han de guiar l’enverdiment i pacificació del teixit urbà, per tal d’encarar de manera més resilient i saludable el nou context climàtic.

El programa començarà amb una breu presentació de les actuacions al voltant del riu i una explicació dels criteris proposats, per tal que els participants debatin i en proposin de nous, si s’escau. Després, a través del treball en grup, es prioritzaran els aspectes que es considerin més importants. El procés compta amb la metodologia i l’assessorament de l’Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals de la Universitat Autònoma de Barcelona (ICTA-UAB), en el marc del projecte europeu INTERLACE.

La durada prevista de les sessions participatives és d’una hora i mitja, i s’han programat en dos dies i hores diferents, per tal de facilitar la participació:

- Dissabte 8 de juny a les 11 h

- Dilluns 10 de juny a les 19 h

Podeu fer la inscripció en aquest enllaç:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSehRuAeJH3kc4lt9c8qwcVsZBs5IGMuudWozOVnqhi_51u9aA/viewform

Més de 12.000 persones visiten el punt d’informació itinerant del projecte

Aquesta setmana ha finalitzat la fase informativa del projecte, durant la qual el punt d’informació ha visitat dotze punts ubicats en els diferents barris de la ciutat. Més de 12.000 persones han visitat l’estand informatiu, que promou la participació presencial i també digital, a través de la plataforma Granollers Participa: https://granollers.cat/participacio

A partir d’ara, la informació continuarà disponible als onze punts fixos del projecte, ubicats en diversos equipaments municipals. Podeu consultar la ubicació dels punts informatius i més informació del projecte aquí: https://www.granollers.cat/connectanatura

 

El projecte Connecta Congost Natura 2025 compta amb el suport de la Fundación Biodiversidad del Ministerio para la Transición Ecológica y el Reto Demográfico (MITECO) en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, finançat per la Unió Europea - NextGenerationEU, en la Convocatòria de Renaturalització Urbana de ciutats (2021).