PROGRAMA PILE

Què és el Programa PILE?

PILE són les sigles de Programa d’Intermediació Laboral Especialitzat

És un programa finançat per la Diputació de Barcelona en el marc dels projectes específics per a la dinamització del mercat de treball local.

Quina és l’especialitat del PILE?

L’especialitat del PILE és la cadena de valor de l’automoció i tota la seva indústria auxiliar. Entenem per cadena de valor un conjunt d’empreses i agents interconnectats entre sí amb relacions de client/proveïdor, que serveixen a un mateix tipus de clients i que tenen reptes comuns de negoci.

Dins de la cadena de valor de l’automoció trobarem diferents empreses que van des dels proveïdors de matèries primes, proveïdors Tier 2 i 3, proveïdors Tier 1, els fabricants (OEM), fins a les distribuïdores de vehicles i els serveis de Post-venda.

El PILE és un programa que manté contacte amb les empreses de la cadena de valor de l’automoció i en genera de nous cada vegada que en té oportunitat. L’àmbit d’actuació és la comarca del Vallès Oriental.

D’altra banda el PILE també genera contactes amb empreses d’altres cadenes de valor, alienes a l’automoció (empreses industrials que puguin necessitar perfils similars als que cerca la industria de l’automoció).

Què t’oferim des del PILE?

  • Acompanyament en la cerca o millora d'ocupació
  • Assessorament per millorar i adaptar el teu CV a diferents posicions
  • Contactes amb empreses de la industria de l'automoció (i d'altres) de la comarca del Vallès Oriental
  • Borsamotor- Industrial: borsa especialitzada en ofertes de l’àmbit de l’automoció. Sistema d’alertes d’ofertes que t’arribaran per correu electrònic una vegada t’hi hagis inscrit.  En aquesta plataforma també podeu trobar un apartat formatiu amb informació de cursos vinculats a la industria i/o a la cadena de valor de l'automoció 

Com et pots inscriure al programa PILE?

Si estàs empadronat/da en algun dels municipis que hem anomenat (Granollers, Vilanova del Vallès, Montmeló, Montornès del Vallès) i has treballat alguna vegada en empreses de la cadena de valor de l’automoció i/o tens formació vinculada amb aquest àmbit, pots emplenar aquest formulari d’inscripció i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.