Agenda

+
29 set. 2012 - 10:30h

Jornades de la Catosfera

2a jornada de ponències sobre la internet catalana

Categoria: Xerrada

 • Teatre Auditori de Granollers

  • Adreça: C. Torras i Bages, 50
  • Telèfon: 93 840 51 21
  • Fax: 93 840 51 22
  • a/e: taquilles@teatreauditori.granollers.cat
  Taquilles obertes dijous de 10.30 h a 13 h i de 17 a 19.30 h, divendres de 17 a 19.30 h i una hora i mitja abans de cada espectacle.

Les tres taules de dissabte al matí serviran perquè representants d'empreses catalanes o amb participació catalana, com Atrapalo, Grupo Intercom, Let's Bonus, Groupalia, EyeOS i Trabber expliquin la seva experiència. Ja a la tarda, Toni Aira (@toniaira) i Diego Linares parlaran sobre com formar-se digitalment des de la seva experiència com a professors universitaris; Albert Cuesta, periodista i activista digital i precursor de la demanda del Twitter en català (@albertcuesta), i Jordi Iparaguirre, director de la Fundació PuntCat (@jordiipa) tractaran la situació del català a Internet i, finalment, Trina Milan, antropòloga i professora de la UOC (@trinamilan) i Xavier Menduiña, físic i enginyer electrònic (@xmenduina) parlaran dels blogs en l'era Twitter.


Inscripcions i desenvolupament de les jornades

Les inscripcions són gratuïtes des de la web www.catosfera.org. Com en les passades edicions, també es podrà seguir l'activitat del Twitter amb el hastag #catosfera a través de la pantalla que hi haurà instal·lada al teatre. El programa complet també es pot consultar al web de l'esdeveniment.