Adreça

La Troca. Centre de Cultura Popular i Tradicional

Adreça :
Carrer d'Enric Prat de la Riba, 77
Telèfon :
626600349
Adreça web :
http://www.rocaumbert.cat
Descripció :

Horari d'obertura de l'equipament i atenció directa: de dilluns a divendres de 15.30  a 20  h

La Troca, centre de cultura popular i tradicional, és l'equipament de Roca Umbert Fàbrica de les Arts destinat a la cultura d'arrel tradicional. Una instal·lació sense precedents que allotja una desena d'entitats de Granollers vinculades a la cultura d'arrel popular i tradicional. La ciutat de Granollers disposa d'un gran nombre d'entitats relacionades amb el bestiari, els castellers, la dansa, els diables, les festes, els gegants i capgrossos o la música tradicional. La Troca afavoreix la interrelació entre les diferents entitats, l'aparició de projectes comuns i la creació d'espais de reflexió, investigació, creació i difusió cultural.
 
La Troca neix amb l'objectiu d'acollir totes les entitats locals que promouen iniciatives de recerca, difusió, formació i producció vinculades a l'àmbit de la cultura d'arrel tradicional. Es tracta d'un equipament singular i sense precedents que es vol viu i dinàmic.
L'equipament vetlla per la dinamització i preservació de la cultura tradicional i popular, és a dir, el conjunt de valors simbòlics, coneixements tècnics, formes d'organització social o pràctiques culturals presents a la vida quotidiana de les persones i els grups socials.

www.twitter.com/latroca_ccpt | www.fb.com/latroca.granollers