Granollers commemora l'Onze de Setembre, Diada Nacional de Catalunya

L'acte institucional aplega fins a 43 institucions i entitats a l'ofrena floral a la plaça Onze de Setembre

11 de Setembre 2023
+
Granollers commemora l'Onze de Setembre, Diada Nacional de Catalunya

Aquest dilluns 11 de setembre a la plaça Onze de Setembre s'ha fet l'acte institucional i l’ofrena floral amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya, amb la participació de 43 les institucions i entitats ciutadanes.

Les veus femenines del Cor Sound 8 de la Societat Coral Amics de la Unió han estat les encarregades de la música de l'acte. La primera peça que han interpretat ha estat "Txoria txori" de Mikel Laboa.

Tot seguit, s'ha fet la lectura del BAN de l'alcaldessa de Granollers, Alba Barnusell, amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya.

L'Esbart Dansaire de Granollers ha participat un any més amb el Ball d'Homenatge, una dansa creada pel coreògraf Joan Serra, amb la música de Josep Ferrer i Torres. La peça "Polca de Sant Celoni" triada per Jaume Arnella perquè esdevingués el Ball d'Homenatge ha estat dansat, en aquesta ocasió per Munsa Pou i Josep Forns, acompanyats a l'acordió per Albert Forns.

Un acte solemne que ha finalitzat amb la interpretació de "Cant de lluita" de Roba Estesa, a càrrec del Cor Sound 8 i per acabar, Els Segadors ha posat el punt i final a l'acte institucional de la Diada a Granollers.