Turisme de reunions

Granollers és una ciutat excel·lent per acollir reunions, convencions i congressos de petit o mitjà format, perquè disposa de nombroses sales i espais de qualitat. La dimensió de la ciutat permet gaudir a peu la seva oferta comercial i gastronòmica. La bona ubicació en l'entorn industrial metropolità, les seves infraestructures de mobilitat i l'oferta d'empreses de serveis i d'activitats after the meeting fan de Granollers un lloc ideal per celebrar qualsevol esdeveniment que pot satisfer la demanda més exigent.

 La ciutat té un gran ventall d'espais de reunions (des d’edificis històrics fins a les instal·lacions més modernes), agrupats en EQUIPAMENTS MUNICIPALS, GRANS ESDEVENIMENTS i HOTELS.

 

EQUIPAMENTS MUNICIPALS

Museu de Granollers

Situat en un edifici d’arquitectura contemporània obra dels arquitectes Bosh, Botey i Cuspinera, es troba situat al centre històric de la ciutat de Granollers. Aplega principalment col·leccions d’arqueologia, d’etnologia i d’art. Destaca especialment el fons d’art contemporani. Un lloc acollidor al centre de la ciutat.

Equipament tècnic: equip de megafonia, projecció de diapositives, retroprojector de transparències, projecció de vídeo i DVD multisistemes, ordinador portàtil, gravació de l'acte, projecció de films 16mm.

Usos: conferències, presentacions de llibres, cinema (16 mm), petit teatre, música, titelles.

SalesAlçadaAforament (teatre)
Sala d'actes1204-5150

Contacte:

Museu de Granollers

C. Anselm Clavé, 40

08401 Granollers

93 842 68 40

museu@ajuntament.granollers.cat

http://www.museugranollers.org

Museu de Ciències Naturals de Granollers

Aquesta sala es troba al nou edifici del Museu de Ciències Naturals de Granollers al costat de la torre modernista Pius Anfres (1917), més coneguda popularment per la Tela. El jardí que l’envolta acull a una mostra de la botànica i la geologia de la comarca del Vallès Oriental.

Equipament tècnic: canó de projecció, vídeo, equip de so, ordinador portàtil.

Usos: activitats científiques, conferències, exposicions.

SalesAlçadaAforament (teatre)
Sala126màx. 3.10
mín. 2.20
110

Contacte:

Museu de Granollers - Ciències Naturals

C. Palaudàries, 102 - Jardí d'Antoni Jonch i Cuspinera

93 870 96 51

m.granollers.cn@diba.cat

http://www.museugranollersciencies.org

Sala Francesc Tarafa

Construïda als segles XIV i XV, d’estructura gòtica. Consta d’una gran nau rectangular amb bigues de fusta que es recolzen sobre dos arcs de pedra apuntats. Els elements decoratius interiors (esgrafiats i vitralls), són modernistes. Originàriament fou construït com a hospital. Després tingué altres usos: magatzem, escola, etc. l’arquitecte Manuel Joaquim Raspall l’acabà de reformar l’any 1926 per a convertir-la en la Biblioteca Francesc Tarafa, que funcionà fins l’any 1995. Actualment és considerada una sala auditori polivalent.

Equipament tècnic: equip de so i llum no professional, escenari de 53,6 m² útils.

Usos: conferències, concerts, projeccions audiovisuals, cursos i seminaris, presentacions, espectacles de petit format.

SalesAlçadaAforament (teatre)
Sala tarafa1958.8 màxima250 persones dretes. 160 seients

Contacte:

Servei de Cultura

Carrer de Jaume Camp i Lloreda, 1, 2a planta

Edifici de Can Puntes - 08401 Granollers

 93 842 66 81

Centre Vallès

El Centre Vallès és un equipament educatiu que consta de tres plantes amb una totalitat de 1.619 m2 i un edifici annex. Compta amb aules per a formació, aules informàtiques i espais de reunió.

Usos: cursos de formació, conferències.

SalesAlçadaAforament (teatre)
Sala d'actes400-100

Contacte:

Centre Vallès

C. Puig de les Forques, 2-4

93 849 98 88

http://www.cfavalles.org/

Masia de les Tres Torres

La Masia Tres Torres és una antiga masia rehabilitada. Edifici de tres plantes amb un total de 900 m2, equipada amb 3 aules de formació per a 15 alumnes i una sala d’actes, amb una cabuda per a 50 persones.

Equipament tècnic: projector, ordinador, canó.

Usos: conferències, club de feina.

SalesAlçadaAforament (teatre)
Sala d'actes62-60

Contacte:

Masia de les Tres Torres. Servei Local d'Ocupació

C. De les Tres Torres, 18-20

93 861 13 90

feinagm@granollers.cat

https://www.granollers.cat/ocupacioempresa

Casa de Cultura Sant Francesc

Edifici neoclàssic, del segle XVIII, amb restes antigues datades del s. XVI i també amb posteriors reformes. originàriament destinat a convent. L'església, de planta rectangular, absis i quatre capelles, es mostra com un element autònom dins el conjunt de l'edifici. Actualment, l'església s'utilitza com a sala d'actes policalent, essent l'antic absis un escenari

Equipament tècnic: equip de so i llum, escenari de 81,65 m2

Usos: Concerts, reunions d’empreses, presentacions de projectes, conferències, espectacles de petit format (disposa d’escenari).

 SalesAlçadaAforament (teatre)
Sala747.1 màxima200 persones dretes. 85 seients

Contacte:

Servei de Cultura

Carrer de Jaume Camp i Lloreda, 1, 2a planta

Edifici de Can Puntes - 08401 Granollers

93 842 66 81

Teatre Auditori de Granollers

 

El Teatre Auditori de Granollers és, des de la seva inauguració el 2002, un modern espai polivalent, consolidat com un dels més atractius aparadors i espais d’oci del Vallès Oriental.

La versatilitat dels seus espais donen resposta a diverses necessitats i permeten acollir un ampli ventall d'esdeveniments independentment de les seves característiques, dimensions i participants.

Es tracta d'un modern equipament dotat de noves tecnologies, adaptat a tots els públics i amb un ampli ventall de serveis, destinat a respondre eficaçment a les necessitats de l'organitzador més exigent.

Equipament tècnic: escenari, focus, equipament de so.

Usos: un espai dissenyat per a les arts escèniques i musicals, però amb capacitat per acollir tota mena d'activitats culturals, docents, comercials, empresarials i promocionals.

SalesalçadateatreclasseUcòctelbanquet
Sala gran 8696NoNoNo
Sala petita 3.4221NoNoNo
Sala oberta906150No
Vestíbuls3503.2300

Contacte:

Teatre Auditori de Granollers

C/ Torras i Bages, 50

93 840 51 21

taquilles@granollers.cat

https://www.teatreauditoridegranollers.cat/

Roca Umbert Fàbrica de les Arts

Roca Umbert és un espai cultural en constant transformació, al servei dels processos creatius, la formació artística i el diàleg entre les arts, que avança cooperant amb el teixit econòmic emergent, sobretot amb la indústria audiovisual.

El seu caràcter multidisciplinari i l’enfocament integral de la creació, que comprèn la investigació, la creació, la formació, la producció i la difusió són els eixos d’acció de les àrees que conformen Roca Umbert, i la seva activitat es va intensificant a mesura que avança també la rehabilitació de les naus.

Un escenari únic on la literatura, la música, la cultura popular, les arts visuals, els audiovisuals, el pensament, el patrimoni poden combinar-se i entrecreuar-se per experimentar en tots els camps de la creació contemporània i on poden ser compartides entre els creadors i la ciutadania.

Una innovació oberta i col·laborativa que fa de Roca Umbert un laboratori més que un contenidor, que coopera amb el teixit econòmic i social de la ciutat de Granollers.

Les grans dimensions del recinte i la versatilitat de la majoria dels seus equipaments, fan que a més d'aquesta vessant cultural, alguns d'ells siguin també excel·lents espais òptims per acollir tot tipus d'esdeveniments.

Roca Umbert 

Espai polivalent. Sala d'actes equipada amb pantalla, projector i micròfon. Té una capacitat per a 75 persones.

Centre Tecnològic i Universitari

Espai polivalent. Aules equipades amb pantalla i projector amb capacitat per a 20 persones.

Sala d'actes equipada amb pantalla, projector i micròfon. Té una capacitat per a 75 persones.

Dents de Serra

La Nau Dents de Serra és una nau polivalent de 800m2 oberta a acollir diferents tipus d'activitats (fires, tallers, actes...).

Sala Nau B1

La sala de concerts ubicada al costat mateix de la plaça i el pàrquing, és un espai de 375 m2 dedicat a la difusió de la música en viu, una sala amb un a aforament fins a 800 persones on grups i formacions de música moderna podran oferir les seves actuacions.

Contacte:

Roca Umbert. Fàbrica de les Arts

Prat de la Riba, núm. 77

93 861 49 41

info@rocaumbert.cat

http://rocaumbert.com/

 

GRANS ESDEVENIMENTS

Al marge dels equipaments citats anteriorment (més preparats per acollir esdeveniments de petit o mitjà format), la ciutat de Granollers disposa d’una sèrie d’espais que es poden adaptar per a grans esdeveniments. En aquest sentit, emplaçaments com el Parc Firal, el Palau d’Esports i el Pavelló Municipal d’Esports són equipaments preparats per acollir la celebració de tot tipus d’actes amb gran nombre d’assistents.

Un altre punt d'interès —i molt popular— en aquest sentit és el Circuit de Catalunya. És molt més que l’escenari de les curses automobilístiques més prestigioses del món. És també un espai ideal per a reunions i banquets i el marc idoni per a presentacions de productes i rodes de premsa.

 

HOTELS

El parc hoteler de Granollers i la seva àrea immediata d’influència consta de 9 establiments hotelers, la majoria d’ells de 4 i 3 estrelles, que ofereixen més de 600 habitacions amb un total de 1.168 places. La majoria d’aquests hotels disposen de sales de reunions i convencions.

Aparthotel Atenea Vallès

https://www.aparthotelateneavalles.com

C. Magallanes, s/n

Inaugurat l’any 1999, l’Aparthotel Atenea Vallès és el lloc ideal per curtes o llargues estades per motiu d’oci o negocis. Amb accés ràpid a les principals vies de comunicació de la ciutat, ofereix als seus hostes un altíssim nivell de comoditat, qualitat i serveis.

L'Apartahotel Atenea Vallès es troba al centre comercial de Granollers a 20 Km de Barcelona, al costat del circuit de Montmeló, excel·lentment comunicat a les principals vies d'accés, a l'estació de Renfe Granollers-centre que comunica amb el centre de Barcelona en 30 minuts.

Disposa de 5 sales de reunions amb capacitats de 20 a 160 persones, permeten els muntatges adequats a cada necessitat, presentats amb equips audiovisuals i complements. Amb llum natural, equipats per a la celebració de reunions i jornades de treball, estan assistits per hostesses i tècnics.

Atencions i serveis: Il·luminació natural, climatització, assistència tècnica, Muntatge creatiu a la carta, Internet Wi-Fi gratuït, material audiovisual, tecnològic i pàrquing.

Complements: Aigües minerals, pissarres, material d’oficina.        

Salesm2Aforament (teatre)  
Atenea170100  
Vallès7532  
Granollers4016  
Congost4016  
Mogent15 -  

Hotel Mercure Augusta

https://www.hotelaugustavalles.com/

Autopista AP-7, sortida 13

L'Hotel Mercure Augusta Vallès està dotat d'una gran varietat de serveis de qualitat, una àmplia oferta d'activitats lúdiques, piscina i heliport. A més, disposa de restaurant propi, Restaurant Trànsit, on degustar una variada gastronomia que va des dels millors plats de la cuina de mercat fins a les propostes més tradicionals.

Disposa de 6 salons completament equipats per a la realització de qualsevol esdeveniment o convenció.

 

Sales

m2

Aforament (teatre)

Le Mans

62

40

Montecarlo

62

40

Monza

62

40

Indianapolis

72

60

Silverstone

72

60

Circuit de Catalunya

337

250

Bar

40

35

Terrassa de la piscina

600

150

El mirador del trànsit

300

150

Espai exterior

40

35

Casa Fonda Europa

https://www.hotelfondaeuropa.com

C. Anselm Clavé, 1

La Casa Fonda Europa és una institució a Granollers. Des de la seva fundació l’any 1771, ha estat regentada per la família Parellada. El mercat, els esmorzars de han complementat el seu restaurant consolidat avui com un referent clàssic i a la vegada popular, de la cuina catalana.

Disposa de grans salons per a les celebrar els seus dinars i sopars d'empresa. El saló imperial té capacitat per a 80 persones, i els salons del pis superior tenen capacitat per a 30 persones.

Hotel Ciutat de Granollers

https://ca.hotelciutatgranollers.com/

C. Turó Bruguet, 2

L’Hotel Ciutat de Granollers és un establiment elegant i acollidor, recentment reformat, que es troba a només 10 minuts a peu del centre històric de la ciutat. Magnífiques instal·lacions d’SPA amb hidroteràpia, manteniment cardiovascular, piscina, saunes, paddle i cabines de tractament de bellesa i salut.

Equipament: connexió Wi-Fi, pantalles, projectors, regulador d'intensitat de llum, cortines elèctriques, coffe breaks

Sales

m2

Aforament (teatre)

Sala A

250

200

Sala B

170

175

Sala A+B

450

400

Sala Ciutat

150

120

Ruera+Font+Sala Coll

105

111

Ruera+Sala Font

70

78

Sala Ruera

35

39

Boardroom

19

8

Hotel Express by Holiday Inn Montmeló

https://www.ihg.com/holidayinnexpress/hotels/us/es/granollers/bcnmo/hoteldetail

C. Camí de Can Gordi, 15. Polígon Industrial Can Gordi-Can Català

Es troba situat a tocar del Circuit de Catalunya i disposa d’un saló de convencions per a 25-30 persones, amb retroprojector, pantalles, monitors, reproductor DVD, etc. així com d’un centre de negocis. Aquest hotel disposa d’aparcament propi.

Hotel Granollers

https://www.hotelgranollers.com

Av. Francesc Macià, 300

Hotel ubicat a l’entrada de Granollers, a 2 Km de la sortida 13 de l’autopista AP-7, estratègicament situat respecte a Barcelona i Girona, a 20 i 40 minuts, respectivament. L’hotel disposa d’unes habitacions i sales de reunions destinades a clients d’empresa, amb connexió a internet, pantalles, pissarra i retroprojectors.

Disposa de 4 salons funcionals amb capacitat de fins a 200 persones.

Hotel Iris

http://hoteliris.com

Av. Sant Esteve, 92

L'Hotel Iris té la filosofia de donar-se als seus clients a fi de que trobin a casa el que cerquen, en un ambient acollidor i amb ganes de prosperar. 25 anys d'experiència avalen aquest establiment, que destaca dins l'àmbit empresarial amb una àmplia oferta per als assistents a petites reunions, des de berenars, refrigeris, fins a activitats extres.

Equipaments: retropojector de transparències, vídeo, televisió, megafonia, pissarra, DVD, connexió a internet, climatització.

Sales m² Aforament (teatre) Seminari Banquet

Sala 1 75 40 25 20-25

B&B Hotel Granollers

https://www.hotel-bb.es/ca/hotel/barcelona-granollers

C. Valldoriolf, 1

B&B Hotel Barcelona Granollers és un establiment modern i funcional, tecnològicament avançat, que es troba situat a la zona nord-est de Granollers (El Ramassar).

Disposa de 96 habitacions de disseny confortable i modern, amb bany complert, pantalla LCD i taula de treball. L'hotel disposa de servei d'internet Wi-Fi i aparcament gratuït.

Disposa d’una sala de reunions amb capacitat per a 20 persones. Opció de Coffe Break, material corporatiu i projector.