Preinscripció escolar per a l'educació infantil, primària i ESO (curs 2020-2021)

A partir el 13 de maig i fins el 22 del mateix mes es podrà dur a terme la preinscripció escolar per als ensenyaments de primer i segon cicle d’educació infantil, educació primària i educació secundària obligatòria. Un procés que enguany, a causa de les circumstàncies extraordinàries per la covid-19, tindrà uns dies específics per atendre les preinscripcions presencials.

El Departament d'Educació de la Generalitat, com mesura de prevenció davant el coronavirus, promou la preinscripció telemàtica, i el tràmit es podrà fer tot online, a través del portal preinscripcio.gencat.cat. S’elimina la necessitat de presentar la sol·licitud i la documentació en paper al centre, i queda substituïda per utilitzar el formulari telemàtic i enviar la documentació necessària -escanejada o fotografiada- mitjançant un correu a la bústia electrònica oficial del centre demanat en primera opció. 

Aquelles famílies que no disposin dels mitjans per dur a terme el procediment telemàtic, i amb l’objectiu de garantir l’equitat, es preveu que disposin d’uns dies per poder lliurar les seves sol·licituds de forma presencial. Així, a Granollers la preinscripció presencial estarà disponible a partir del 19 de maig i fins el 21 de maig inclòs (el dia 22 és festiu local i la preinscripció encara es podrà fer però només telemàticament). Per a fer la preinscripció presencialment, caldrà demanar cita prèvia al centre que les famílies hagin escollit en primera opció o a l'Oficina Municipal d'Escolarització (OME) ubicada a l'edifici de Can Puntes (Carrer de Jaume Camp i Lloreda, 1).

En cas que tingueu algun dubte o consulta, podeu trucar al 93 842 68 52 o al 93 842 68 48, de dilluns a divendres de 9 a 14 h, o escriure un correu a educacio@granollers.cat

Preinscripcions en línia

Cita prèvia per a la preinscripció presencial

Guia de centres educatius de Granollers 2020