Programa Enfeina't

S’inicia el Programa Enfeina’t del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) per a la contractació i acompanyament de persones en situació desocupació de llarga durada

L’Ajuntament de Granollers participa per segona vegada a la convocatòria del Programa Enfeina’t del Servei Local d’Ocupació de Catalunya (SOC).

El programa Enfeina’t té com a objectiu la inserció laboral de persones en situació de desocupació de llarga durada, proporcionant-los un contracte laboral i un acompanyament durant tot el període de contractació, per part de personal tècnic d’orientació.

En el marc del programa Enfeina’t, l’Ajuntament de Granollers contractarà, amb una durada de 9 mesos, durant l’any 2020, a 12 persones en situació d’atur de llarga durada de la comarca del Vallès Oriental, excepte Mollet, mitjançant la subvenció que el Servei d’Ocupació de Catalunya ha atorgat a aquests efectes.

Les persones contractades estaran ubicades en dues àrees de gestió de l’Ajuntament, desenvolupant les següents ocupacions relacionades amb oficis: oficials de jardineria, oficials de manteniment, oficials de serralleria, oficials de pintura i oficials de construcció.

Totes les persones participants comptaran amb actuacions de suport i acompanyament individual durant la contractació laboral i en el procés d’integració laboral i estratègies de transició al mercat de treball ordinari.

Els contractes de treball subscrits en el marc d’aquest programa estan efectuats d’acord amb les condicions establertes en L’Ordre TSF/150/2018, de 3 de setembre i estan finançats pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC) i pel Servicio Público de Empleo Estatal - Ministerio de Empleo, Migraciones y Seguridad Social.

Com es realitzarà la derivació de persones candidates?

Les persones participants en el procés de selecció seran derivades per l’Oficina de Treball del Servei d’Ocupació de Catalunya, prèvia presentació de les ofertes de treball. Posteriorment, l’Ajuntament les citarà a una sessió informativa i a entrevista individual de selecció, on estarà present personal del Servei Local d’Ocupació i dels serveis on les persones seleccionades hauran de desenvolupar la seva feina.

Quins són els requisits de participació en el programa?

  • Estar registrat en les oficines del SOC com a sol·licitant de treball no ocupat/da.

  • Trobar-se en situació d’atur de llarga duració (persona inscrita en l’Oficina de Treball un mínim de 12 mesos, continuats o no, dins d’un període de 18 mesos.

  • Complir el perfil professional sol·licitat.

Si estàs interessat/da en participar en el programa i compleixes tots els requisits, adreça’t a la Oficina de Treball de Granollers, perquè t’apuntin com a candidat/a interessat/da.

Per a més informació, podeu contactar amb el Servei Local d’Ocupació de Granollers:

Direcció: c. Tres Torres, 18 (08401) Granollers

Telèfon: 938 61 11 39

Correu electrònic: feinagm@granollers.cat