El Campament del Patge Gregori a la Fàbrica de les Arts

Els dies 3 i 4 de gener, tots els nens i nenes estan convidats a visitar el Campament del Patge Gregori a Roca Umbert, el centre d'operacions on es prepara la nit més màgica de l'any.

Els patges Gregori i Picarol ja fa dies que es comuniquen amb els infants via xarxes socials perquè es vagin preparant de cara a l’arribada dels Reis Mags d’Orient. De manera presencial, els patges aniran a totes les escoles per repartir la desitjada pols màgica (dies 11, 12 i 13 de desembre) i visitaran els barris per recollir les cartes dels nens i nenes (2 de gener).

Els dies 3 i 4 de gener el Campament Reial tornarà a instal·lar-se a Roca Umbert, on la mainada podrà entrar a les tendes dels Reis i enfilar-se a les carrosses, conèixer la Tèrmica dels regals i el carbó, fer tallers de fanalets, picarols, pinces..., participar a l’arbre dels desitjos, berenar i escalfar-se a la foguera. Tot plegat serà la prèvia de la nit més esperada, quan els Reis, ben desperts després de la picarolada, sortiran des de Roca Umbert i desfilaran per la ciutat carregats de bons desitjos. Cap a les 8 del vespre començarà la recepció a la Porxada. Enguany, com a novetat, els infants es poden descarregar el retallable dels vestits que estrenen Ses Majestats.