Lletra Estesa

Tornar enrere

Les Biblioteques de Granollers proposen per al mes de juliol Lletra Estesa, cicle de lletres i arts, amb tres espectacles que tindran lloc a la Sala Tarafa. Un cicle on les lletres conviuen amb la música en viu. En aquesta edició la música acompanyarà la poesia, en un recorregut per l'obra de Mireia Calafell, Carles Riba , Guillem d’Efak, Ramon Llull, Maria Mercè Marçal, Ausiàs March, Enric Casasses, Maria Cabrera, Blai Bonet i Erri De Luca. 

Inscripció prèvia. 

Dijous 8 de juliol
19 h

Lloc: Sala Francesc Tarafa

Varosha amb Mireia Calafell i Björt Rùnars

El recital ens planteja qui som arran de Varosha, una destinació turística de la Mediterrània que va quedar deshabitada després de la invasió turca del 1974, un espai que, pel fet de poder ser habitat una altra vegada, permet pensar noves maneres de fer.

 Obertura d'inscripcions: Dimecres 23 de juny, a les 15 h

Dijous 15 de juliol
19 h

Lloc: Sala Francesc Tarafa

Treure’n robins amb El Pèsol Feréstec, Maria Cabrera, rapsoda, Carlota Serrahima, veu, Gerard Segura, veu i guitarra, i Marià Codina, bateria.

Carismàtica banda de pop folk amb un repertori força divers que passarà per poemes de Carles Riba , Guillem d’Efak, Ramon Llull, Maria Mercè Marçal, Ausiàs March, Enric Casasses, Maria Cabrera, Blai Bonet...

 Obertura d'inscripcions: dimecres 30 de juny, a les 15 h

Dijous 22 de juliol
19 h

Lloc: Sala Francesc Tarafa

La força incendiària de les paraules amb de David Fernández, veu i Lu Roi, instruments. 

La poesia reivindicativa d’Erri De Luca flueix de la mà de la paraula i la música. Música i lletra per a una poesia vulnerable, aspra i dura com l’estricta realitat i alhora resistent. Els poemes d’Erri recorden la força incendiària de les paraules en temps d’excepció. Sempre hi tornem, sí. I sempre hi tornarem tants cops com calgui. Fonamentalment, perquè ja sabem que aquest viatge només és d’anada.

 Obertura d'inscripcions: Dimecres 7 de juliol, a les 15 h