Turisme de reunions

Granollers és una ciutat excel·lent per acollir reunions, convencions i congressos de petit o mitjà format, perquè disposa de nombroses sales i espais de qualitat. La dimensió de la ciutat permet gaudir a peu la seva oferta comercial i gastronòmica. La bona ubicació en l'entorn industrial metropolità, les seves infraestructures de mobilitat i l'oferta d'empreses de serveis i d'activitats after the meeting fan de Granollers un lloc ideal per celebrar qualsevol esdeveniment que pot satisfer la demanda més exigent.

 

La ciutat té un gran ventall d'espais de reunions (des d’edificis històrics fins a les instal·lacions més modernes), agrupats en EQUIPAMENTS MUNICIPALS, GRANS ESDEVENIMENTS i HOTELS.

 

EQUIPAMENTS MUNICIPALS

Museu de Granollers

C/ Anselm Clavé, 40-42

Situat en un edifici d’arquitectura contemporània obra dels arquitectes Bosh, Botey i Cuspinera, es troba situat al centre històric de la ciutat de Granollers. Aplega principalment col·leccions d’arqueologia, d’etnologia i d’art. Destaca especialment el fons d’art contemporani. Un lloc acollidor al centre de la ciutat.

Equipament tècnic: equip de megafonia, projecció de diapositives, retroprojector de transparències, projecció de vídeo i DVD multisistemes, ordinador portàtil, gravació de l'acte, projecció de films 16mm

Usos: conferències, presentacions de llibres, cinema (16 mm), petit teatre, música, titelles

SalesAlçadaAforament (teatre)
Sala d'actes1204-5150

Museu de Ciències Naturals de Granollers

C/ Palaudàries, 102

Aquesta sala es troba al nou edifici del Museu de Ciències NAturals de Granollers al costat de la torre modernista Pius Anfres (1917), més coneguda popularment per la Tela. El jardí que l’envolta acull a una mostra de la botànica i la geologia de la comarca del Vallès Oriental.

Equipament tècnic: canó de projecció, vídeo, equip de so, ordinador portàtil

Usos: activitats científiques, conferències, exposicions

SalesAlçadaAforament (teatre)
Sala126màx. 3.10
mín. 2.20
110

Sala Francesc Tarafa

C/ Corró, 47

Construïda als segles XIV i XV, d’estructura gòtica. Consta d’una gran nau rectangular amb bigues de fusta que es recolzen sobre dos arcs de pedra apuntats. Els elements decoratius interiors (esgrafiats i vitralls), són modernistes. Originàriament fou construït com a hospital. Després tingué altres usos: magatzem, escola, etc. l’arquitecte Manuel Joaquim Raspall l’acabà de reformar l’any 1926 per a convertir-la en la Biblioteca Francesc Tarafa, que funcionà fins l’any 1995. Actualment és considerada una sala auditori polivalent.

Equipament tècnic: equip de so i llum no professional, escenari de 53,6 m² útils

Usos: conferències, concerts, projeccions audiovisuals, cursos i seminaris, presentacions, espectacles de petit format.

SalesAlçadaAforament (teatre)
Sala tarafa1958.8 màxima250 persones dretes. 160 seients

Centre Vallès

C/ Puig de les Forques, 2-4

El Centre Vallès és un equipament educatiu que consta de tres plantes amb una totalitat de 1.619 m2, i un edifici annex. Compta amb aules per a formació, aules informàtiques i espais de reunió.

Usos: cursos de formació, conferències

SalesAlçadaAforament (teatre)
Sala d'actes400-100

Masia de les Tres Torres

C/ De les Tres Torres, 18-20

La Masia Tres Torres és una antiga masia rehabilitada. Edifici de tres plantes amb un total de 900 m2, equipada amb 3 aules de formació per a 15 alumnes i una sala d’actes, amb una cabuda per a 50 persones.

Equipament tècnic: projector, ordinador, canó

Usos: conferències, club de feina

SalesAlçadaAforament (teatre)
Sala d'actes62-60

Casa de Cultura Sant Francesc

C/ Portalet 4, 5ª planta

Edifici neoclàssic, del segle XVIII, amb restes antigues datades del s. XVI i també amb posteriors reformes. originàriament destinat a convent. L'església, de planta rectangular, absis i quatre capelles, es mostra com un element autònom dins el conjunt de l'edifici. Actualment, l'església s'utilitza com a sala d'actes policalent, essent l'antic absis un escenari

Equipament tècnic: equip de so i llum, escenari de 81,65 m2

Usos: Concerts, reunions d’empreses, presentacions de projectes, conferències, espectacles de petit format (disposa d’escenari)

 SalesAlçadaAforament (teatre)
Sala747.1 màxima200 persones dretes. 85 seients

Centre Cultural

C/ Joan Camps, 1

El Centre Cultural és un equipament al servei de la ciutadania, amb un auditori amb capacitat per a 350 persones. A més, disposa de diferents espais annexes que ofereixen la possibilitat de realitzar exposicions, reunions i sessions de treball per a grups reduïts.

Teatre Auditori de Granollers

C/ Torras i Bages, 50

 

El Teatre Auditori de Granollers, és des de la seva inauguració el 2002, un modern espai polivalent, consolidat com un dels més atractius aparadors i espais d’oci del Vallès Oriental.

La versatilitat dels seus espais donen resposta a diverses necessitats i permeten acollir un ampli ventall d'esdeveniments independentment de les seves característiques, dimensions i participants.

Es tracta d'un modern equipament dotat de noves tecnologies, adaptat a tots els públics i amb un ampli ventall de serveis, destinat a respondre eficaçment a les necessitats de l'organitzador més exigent.

Equipament tècnic: escenari, focus, equipament de so

Usos: un espai dissenyat per a les arts escèniques i musicals, però amb capacitat per acollir tota mena d'activitats culturals, docents, comercials, empresarials i promocionals

SalesalçadateatreclasseUcòctelbanquet
Sala gran 8700SiNoNoNo
Sala petita 3.4220SiNoNoNo
Espais annexos auxiliars9010200SiSiNoNo
Vestíbuls3503.2300SiSiSiSi

Roca Umbert Fàbrica de les Arts

C/ Mare de Déu de Montserrat, 36

És un projecte que ha posat en marxa l'Ajuntament de Granollers que reconverteix el recinte Fabril Roca Umbert, un espai de 20.000 m² al centre de la ciutat, en un gran centre cultural adreçat a la producció, formació i difusió de la creació artística.

Roca Umbert és ara una fàbrica on la cultura, la participació, l'art, la creació, el pensament i les noves tecnologies en són les matèries primeres. Un escenari únic on aquestes matèries poden combinar-se i entrecreuar-se per experimentar en tots els camps de la creació contemporània i on poden ser compartides entre els creadors i els ciutadans.

Les grans dimensions del recinte i la versatilitat de la majoria dels seus equipaments, fan que a més d'aquesta vessant cultural, alguns d'ells siguin també excel.lents espais òptims per acollir tot tipus d'esdeveniments.

Espai d'artsDefinició 
AltellTaller de producció35,5 
El pontTaller de producció45 
La MirandaTaller de producció52,2 
Sala d'expocicionsSala140 
Els espais de producció disposen, a més, d'una zona comunitària amb un petit office amb nevera i microones per facilitar l'estada dels creadors. Vestíbul, serveis, taquilles i acensor complementen l'espai del centre.    
    
La TrocaDefinició 
AplegadorSala d'assaig 1202 
TallersTaller Blancs35,15 
TallersTaller Blaus35,15 
La QuadraSala d'assaig 275,15 
La FaixaSala d'assaig 385,5 
PassadorSala insonoritzada32,3 
LlançadoraSala insonoritzada72,4 
NuadorSala insonoritzada27,8 
Sala reunionsSala reunions 111,2 
Sala reunionsSala reunions 211,2 
Sala reunionsSala reunions 311,2 
Sala reunionsSala reunions 425,4 
OrdinadorsSala d'ordinadors12 
L'equipament, de dues plantes i un altell disposa d'espais destinats a tallers, magatzems, sales d'assaig, algunes d'insonoritzades, sala de reunions, sala d'ordinadors, espai per exposicions, vestidors,armaris... I un expositor a l'entrada.    
    
Biblioteca Roca UmbertAforament 
Sala d'actes75  
Espai polivalent, sala d'actes equipada amb un equip audiovisual, amb una capacitat per a 75 persones.
    
Dents de SerraAforament 
Nau 736 
La nau Dents de Serra és un edifici d'una sola planta obert a acollir diferents tipus d'activitats (fires, tallers, actes...). Té 800 m² i està equipada amb refrigeració i lavabos.    
    
ConcertsAforament 
Sala800375 
La Sala de concerts ubicada al costat mateix de la plaça i el pàrquing, és un espai dedicat a la difusió de la música en viu, una sala amb un a aforament fins a 800 persones on grups i formacions de música moderna podran oferir les seves actuacions.    

 

GRANS ESDEVENIMENTS

Al marge dels equipaments citats anteriorment (més preparats per acollir esdeveniments de petit o mitjà format), la ciutat de Granollers disposa d’una sèrie d’espais que es poden adaptar per a grans esdeveniments. En aquest sentit, emplaçaments com el Parc Firal, el Palau d’Esports i el Pavelló Municipal d’Esports són equipaments preparats per acollir la celebració de tot tipus d’actes amb gran nombre d’assistents.

Un altre punt d'interès —i molt popular— en aquest sentit és el Circuit de Catalunya. És molt més que l’escenari de les curses automobilístiques més prestigioses del món. És també un espai ideal per a reunions i banquets i el marc idoni per a presentacions de productes i rodes de premsa.

Equipaments: 160 monitors de TV connectats a una xarxa de vídeo de 18 canals. Amb vistes al Pit Lane, es troba al primer nivell de l'edifici de boxes

Usos: ideal per reunions i banquets de fins 400 persones

SalesAforament (teatre)Còctel/Bànquet
Sala Premsa845400Si
Sala Briefing14090No

 

HOTELS

El parc hoteler de Granollers i la seva àrea immediata d’influència consta de 9 establiments hotelers, la majoria d’ells de 4 i 3 estrelles, que ofereixen 801 habitacions amb un total de 1.400 places. La majoria d’aquests hotels disposen de sales de reunions i convencions.

Aparthotel Atenea Vallès

C/ Magallanes, s/n

Inaugurat l’any 1999, l’Aparthotel Atenea Vallès és el lloc ideal per curtes o llargues estades per motiu d’oci o negocis. Amb accés ràpid a les principals vies de comunicació de la ciutat, ofereix als seus hostes un altíssim nivell de comoditat, qualitat i serveis.

L'Apartahotel Atenea Vallès es troba al centre comercial de Granollers a 20 Km de Barcelona, al costat del circuit de 
Montmeló, excel.lentment comunicat a les principals vies d'acces, a l'estació de Renfe Granollers-centre que comunica 
amb el centre de Barcelona en 30 minuts.       
          
Disposa de 4 sales de reunions amb capacitats de 10 a 200 persones, permeten els muntatges adequats a cada necessitat, 
presentats amb equips audiovisuals i complements. Amb llum natural, equipats per a la celebració de reunions i jornades de treball, 
estan assistits per hostesses i tècnics.       
          
Atencions i serveis: Il.luinació natural, climatització, assistència tecnica, Muntatge creatiu a la carta, Internet Wi-Fi gratuit,  
material audiovisual,  tecnòlogic i  pàrquing.       
          
Complements: Aigües minerals, pissarres, rotuladors, folis, carpetas i bolígrafs    

Salesm2Aforament (teatre)SeminariBanquet
Atenea17010070150
Vallès75324040
Granollers40162020
Congost40162020
Mogent15   

Hotel Mercure Augusta

Autopista AP-7, sortida 13

L'Hotel Mercure Augusta Vallès està dotat d'una gran varietat de serveis de qualitat, una àmplia oferta d'activitats lúdiques, piscina i heliport. A més, disposa de restaurant propi, Restaurant Trànsit, on degustar una variada gastronomia que va des dels millors plats de la cuina de mercat fins a les propostes més tradicionals.

Disposa de 6 salons completament equipats per a la realització de qualsevol esdeveniment o convenció

 

SalóSup m2BanquetMesa UImperialTeatreAulaCòctel
Le Mans7.7x7.8452525503550
Montecarlo7.7x7.8452525503550
Monza7.7x7.8452525503550
Indianapolis6.1x11.6603530905070
Silverstone6.1x11.6603530905070
Circuit de Catalunya14.3x23.5225--300175300
Restaurant20x7.9------
Terrassa con piscina------200
Terrassa20x15180-12--250

Casa Fonda Europa

C/ Anselm Clavé, 1

La Casa Fonda Europa és una institució a Granollers. Des de la seva fundació l’any 1771, ha estat regentada per la família Parellada. El mercat, els esmorzars de han complementat el seu restaurant consolidat avui com un referent clàssic i a la vegada popular, de la cuina catalana.

Hotel Ciutat de Granollers

C/ Turó Bruguet, 2

L’Hotel Ciutat de Granollers és un establiment elegant i acollidor, recentment reformat, que es troba a només 10 minuts a peu del centre històric de la ciutat. Magnífiques instal·lacions d’SPA amb hidroteràpia, manteniment cardiovascular, piscina, saunes, paddle i cabines de tractament de bellesa i salut.

 

Equipament: connexió Wi-Fi, pantalles, projectors, regulador d'intensitat de llum, cortines elèctriques, coffe breaks

SalesAlçadaAforament (teatre)SeminariBànquet
Sala A+B4507.75400200400
Sala A2507.75200120260
Sala B1707.7517575160
Sala Ciutat150312060100
Ruera+Font+Sala Coll1052.7511157120
Ruera+Sala Font702.8784050
Sala Ruera352.8392122
Boardroom192.8  8

Hotel Express by Holiday Inn Montmeló

C/ Camí de Can Gordi, 15. Polígon Industrial Can Gordi-Can Català

Es troba situat a tocar del Circuit de Catalunya i disposa d’un saló de convencions per a 25-30 persones, amb retroprojector, pantalles, monitors, reproductor DVD, etc. així com d’un centre de negocis. Aquest hotel disposa d’aparcament propi.

 

SalesAforament (teatre)SeminariBànquet
Sala Granollers46252025

Hotel Granollers

Av. Francesc Macià, 300

Hotel ubicat a l’entrada de Granollers, a 2 Km de la sortida 13 de l’autopista AP-7, estratègicament situat respecte a Barcelona i Girona, a 20 i 40 minuts, respectivament. L’hotel disposa d’unes habitacions i sales de reunions destinades a clients d’empresa, amb connexió a internet, pantalles, pissarra i retroprojectors.

SalesAforament (teatre)SeminariBanquet
Catalunya250200150200
Barcelona60604050
Tarragona52403050
Lleida52403050
Girona60604040
Consell25161650

Hotel Iris

Av. Sant Esteve, 92

L'Hotel Iris té la filosofia de donar-se als seus clients a fi de que trobin a casa el que cerquen, en un ambient acollidor i amb ganes de prosperar. 25 anys d'experiència avalen aquest establiment, que destaca dins l'àmbit empresarial amb una àmplia oferta per als assistents a petites reunions, des de berenars, refrigeris, fins a activitats extres.

Equipaments: retropojector de transparències, vídeo, televisió, megafonia, pissarra, DVD, connexió a internet, climatització.

SalesAforament (teatre)SeminariBanquet
Sala 175402520-25

Hotel Sidorme

C/ Valldoriolf, 1

L'Hotel Sidorme és un establiment modern i funcional, tecnològicament avançat, que es troba situat a la zona nord-est de Granollers (El Ramassar).

Disposa de 96 habitacions de disseny confortable i modern, amb bany complert, pantalla LCD i taula de treball. L'hotel disposa de servei d'internet Wi-Fi i aparcament gratuït

L'Hotel Sidorme Granollers presenta la seva nova sala de reunions: 

 

SalaAforament (teatre)Seminari
Sidorme Granollers3030 pax25 pax

Opció de Coffe Break, material corporatiu i projector.