Iniciació al clicker (1er quadrimestre curs 2018-2019)

Curs per conèixer com funciona el clicker i com s’ha d’utilitzar per ensinistrar el teu gos. Dirigit a propietaris de gossos.

Diumenge 10 de febrer de 2018, de 9 a 13 h

A càrrec de Mercè Serrano

Organitza: 
Associació de Recerca i Rescat Caní de Granollers
Preu: 
10 €

Curs d'educació bàsica canina (1er quadrimestre curs 2018-2019)

Aprendràs com educar al teu gos perquè visqui millor. Dirigit a propietaris de gossos.

Dissabte i diumenge 29 i 30 de setembre de 2018, de 9 a 13 h.

A càrrec de Mercè Serrano

Organitza: 
Associació de Recerca i Rescat Caní de Granollers
Preu: 
20 €

Fotografia creativa (1er quadrimestre curs 2018-2019)

En aquest taller s’abordaran tècniques i processos d’experimentació per a la creació de fotografies creatives per a aficionats a la imatge digital. Està dirigit a persones amb una càmera digital de qualsevol tipus i sense coneixements especialitzats, interessades a produir imatges amb personalitat. Es treballarà la il·luminació d’estudi, el retrat, els efectes fotogràfics amb elements bàsics i la fotografia a espais oberts. En finalitzar el taller, cada participant realitzarà un fotollibre amb les imatges realitzades durant el curs.

Divendres, del 5 d’octubre de 2018 a l’1 de febrer de 2019, de 18.30 a 20 h

A càrrec de Nataly Prada, artista especialista en fotografia.

Nota: algunes sessions es poden dur a terme fora del centre cívic i, en algun cas, al taller de la Professional (ubicat a Roca Umbert).

 

Organitza: 
AV Sant Julià de Palou
Preu: 
62,40 € (13 sessions)

Sopes de temporada (1er quadrimestre curs 2018-2019)

Com diu la dita “cuando el grajo vuela bajo, hace un frío del carajo y hay que tomar sopa de ajo”. Doncs això, arriba l’hivern i una sopeta sempre ajuda a fer més agradable la tornada a casa. 

Sopa de ceba, caldo, sopa minestrone, crema de porro… Mil i una sopa per als amants de la cullera!

Dimecres 5 i 12 de desembre de 2018, de 19 a 21 h

A càrrec de Sergi Costa, cuiner

 

Organitza: 
Xarxa de Centres Cívics
Preu: 
13,20 € (2 sessions) Preu per a més joves de 26 anys i més grans de 60: 9,88 € (2 sessions) Suplement de 10 € en concepte de material

La cuina del Bento (1er quadrimestre curs 2018-2019)

El bento no és simplement una carmanyola, és un exemple de com els japonesos gaudeixen del menjar. Aprèn a elaborar aquest plat asiàtic, coneix aquesta  delicada tècnica i innova amb els teus dinars per emportar. 

Dilluns 12 i 19 de novembre de 2018, de 19 a 21 h

A càrrec d’Álvaro Brun, cuiner

Organitza: 
Xarxa de Centres Cívics
Preu: 
13,20 € (2 sessions) Preu per a més joves de 26 anys i més grans de 60: 9,88 € (2 sessions) Suplement de 8 € en concepte de material

Fes-te es teus fermentats (1er quadrimestre curs 2018-2019)

Curs d’iniciació

Vols conèixer una de les tècniques més mil·lenàries de la història de la cuina?  Els fermentats ens ajuden a millorar la nostra salut. Aprèn a fer a casa xucrut i kimchi i a com introduir-los a la nostra cuina diària a través de l’elaboració de diferents receptes.

Dimecres 7 i 14 de novembre de 2018, de 19 a 21 h

A càrrec de Marta Toledo, cuinera

Organitza: 
Xarxa de Centres Cívics
Preu: 
13,20 € (2 sessions) Preu per a més joves de 26 anys i més grans de 60: 9,88 € (2 sessions) Suplement de 10 € en concepte de material

Tocats pel dolç: Brioixeria (1er quadrimestre curs 2018-2019)

A qui no li ve de gust menjar un bon croissant o brioix acabat de fer?  Aprèn a fer aquestes delícies de la brioxeria francesa: des de l’elaboració de la massa fins al farcit, i controla les tècniques de cocció. Très bons!

Dilluns 3 de desembre de 2018, de 18.30 a 21 h

A càrrec d’Elena Matencio, cuinera

Organitza: 
Xarxa de Centres Cívics
Preu: 
8,25 € (1 sessió) Preu per a més joves de 26 anys i més grans de 60: 6,18 € (1 sessió) Suplement de 6 € en concepte de material

Tocats pel dolç: Bombons (1er quadrimestre curs 2018-2019)

Vols elaborar els teus propis bombons i no saps per on començar? Coneix les nocions bàsiques per iniciar-te en el món de la bomboneria i fes les teves creacions més dolces.

Dilluns, 5 de novembre de 2018, de 18.30 a 21 h

A càrrec de Elena Matencio, cuinera

Organitza: 
Xarxa de Centres Cívics
Preu: 
8,25 € (1 sessió) Preu per a més joves de 26 anys i més grans de 60: 6,18 € (1 sessió) Suplement de 6 € en concepte de material

Bojos per la pasta farcida! (1er quadrimestre curs 2018-2019)

Boig per la pasta? Aprèn a elaborar la teva pròpia pasta fresca: raviolis, tortel·linis, sorrentinos i agnolotis... Coneix diferents receptes per farcir-la i acompanya-la de diferents salses com el pomodoro o funghi porccini. 

T’hi pots resistir?

Dimecres, del 10 al 24 d’octubre de 2018, de 19  a 21 h

A càrrec de Àlvaro Brun, cuiner

 

Organitza: 
Xarxa de Centres Cívics
Preu: 
19,80 € (3 sessions) Preu per a més joves de 26 anys i més grans de 60: 14,82 € (3 sessions) Suplement de 12 € en concepte de material

Pàgines

Subscriure a RSS - Centre Cívic Palou