Presentació

A l’abril, les paraules ho omplen tot: llibres, pregons, presentacions, aparadors, xarxes socials... Torna la programació Per l’abril lletres mil a l’entorn de la fira del llibre i la rosa que s’instal·larà a la Porxada i a la carretera els dies 22 i 23 d’abril. Hi haurà contes, tallers i titelles per als més menuts; i música, sardanes, poesia, teatre, cinema, concursos i presentacions literàries per a tothom.

La trobada dels autors i autores de la comarca permetrà visibilitzar el pes de les publicacions locals, el mateix dia que el pianista i escriptor granollerí Jordi Masó farà el pregó de Sant Jordi.

Tothom està convidat a triar la seva paraula preferida al concurs Instagram de Sant Jordi: el repte és fotografiar-la creativament i penjar-la amb l’etiqueta #lamevaparaula. Consulteu-ne les bases

I torna Paraules sobre vidre, una proposta de Gran Centre, el Servei de Català i l’Ajuntament que s’uneix a l’Any Pompeu Fabra, el pare del català modern. Els aparadors difondran frases sobre el Mestre i mots del seu diccionari sobre la pau pel 80è aniversari del bombardeig.

La imatge de Per l’abril lletres mil és obra de la il·lustradora Gala Pont i del dissenyador gràfic Aleix Font Coderch.

#perlabrillletresmil
#paraulessobrevidre
#lamevaparaula

Actualitat


Activitats de Sant Jordi

No hi ha actes o esdeveniments previstos.