Organitzadors

Xarxa de Centres Cívics de Granollers

Els centres cívics són equipaments municipals per a la participació ciutadana, que ofereixen un ampli ventall de serveis i d’activitats socioculturals adreçats a les persones, entre els quals el Ral·li Fotogràfic, que es porta a terme des de l’any 1998.

La Xarxa de Centres Cívics de Granollers està formada per cinc equipaments: Centre Cívic Can Bassa, Centre Cívic Can Gili, Centre Cívic Palou, Centre Cívic Jaume Oller i Centre Cívic Nord.

 

http://www.granollers.cat/centrescivics

Associació Fotogràfica Jaume Oller

És una entitat de persones aficionades a la fotografia que va néixer a partir dels cursos sobre aquesta matèria que s’organitzaven al Centre Cívic Jaume Oller l'any 2001. Durant la celebració del Ral·li Fotogràfic de Granollers del 2002, es comença a donar forma a la idea de crear aquesta associació, que va adoptar el nom del centre cívic on va néixer, després de consultar la família Oller.

L’entitat pretén fomentar la pràctica de la fotografia fent sortides, exposicions, cursos de formació i qualsevol activitat que hi estigui relacionada. Com a entitat vinculada a Granollers hem col·laborat en diversos projectes amb l'ajuntament, la Xarxa de Centres Cívics o altres entitats de la ciutat.

L’associació està oberta a tothom que vulgui compartir aquesta afició.

www.afjaumeoller.cat

Federació Catalana de Fotografia

Federació Catalana de Fotografia

La Federació Catalana de Fotografia va néixer el 9 de novembre de 1982 per la necessitat d'unir el treball i l'esforç de les entitats del nostre país, moltes amb una trajectòria d'anys i altres acabades de néixer.

Moltes entitats només es desenvolupen dins del seu àmbit local, però tenen una vida fotogràfica intensa, sense pensar que els seus treballs poden ser coneguts en altres poblacions. La Federació intenta, doncs, ser el mitjà d'agermanament i de connexió de totes les persones que tenen com a afecció la fotografia a Catalunya.

L’interès que ens mou dins la Federació és difondre i potenciar la fotografia. Amb aquesta finalitat participem en activitats diverses: difusió d'una revista trimestral, patrocini de concursos, exposicions, puntuació per obtenir els títols d'artista i mestre de la Federació, cos de jurats per als concursos amb patrocini, cursos, conferències, assessorament en l'organització de concursos i exposicions, tramitació de títols de la FIAP, organització de mostres catalanes, etc.

A la web trobaràs una llista d'entitats catalanes. Segur que en tens alguna a la teva població, o alguna de molt propera. Només volem que sàpigues que allà trobaràs un grup de gent que comparteix l’afecció a la fotografia.

Si la teva afecció és la fotografia, posa’t en contacte amb una entitat. Si sou un grup de companys que compartiu la mateixa afecció, podeu fundar una entitat i comptar amb el suport de la Federació, tant en el moment de crear-la com més endavant.

www.fedcatfotografia.org