Portes obertes virtuals a les Escoles Bressol Municipals

Atesa l'actual situació de confinament a causa de la COVID-19 les jornades de portes obertes a les Escoles Bressol Municipals previstes per al mes d'abril han quedat suspeses.

En aquesta web trobareu informació i imatges per poder conèixer el projecte, l'equipament i les propostes de les tres Escoles Bressol Municipals de Granollers.

Escola Bressol Giravoltes

Escola Bressol Tortuga

Escola Bressol El Teler

Ja podeu consultar les llistes baremades de la preinscripció a les Escoles Bressols Municipals curs 2020/21 en aquests enllaços:
El període de reclamació a la puntuació serà els dies 25, 26, i 27 de maig. Caldrà presentar una instància a la Seu electrònica de l'Ajuntament de Granollers.
 
 
PREINSCRIPCIÓ
A partir del 5 de maig (i fins el dia 15 de maig) es podrà fer la preinscripció en línia a les Escoles Bressol Municipals per al curs 2020/20201.
Documentació a presentar:
Com es presenta la preinscripció?

Presentant tota la documentació a la seu electrònica de l’Ajuntament:

Podeu consultar els criteris i la documentació per a la preinscripció i matriculació a les Escoles Bressol Municipals en aquest enllaç.

En cas que tingueu alguna dificultat tècnica o d'accès per fer aquest tràmit, podeu trucar al 93 842 68 52  o al 93 842 68 48 entre els dies 5 i 15 de maig de 9 a 14 h