Cursos de Formació Ocupacional FOAP 2016-17 per a persones desocupades

Per participar-hi cal estar donat d’alta a les Oficines de Treball de la Generalitat (OTG) del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) com a demandant d’ocupació i amb el segell actualitzat

Els cursos de formació ocupacional són programes formatius teoricopractics per millorar la qualificació professional de les persones desocupades, que ofereixen la possibilitat de realitzar pràctiques en empreses. Per poder participar en aquests cursos cal estar donat d’alta a les Oficina de Treball de la Generalitat (OTG) del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) com a demandant d’ocupació i amb el segell actualitzat.
 
 

Actualment estem impartint els següents cursos:

 

CERTIFICAT DE PROFESSIONALITAT D’ATENCIÓ SOCIOSANITÀRIA AL DOMICILI. NIVELL II

620 hores
Horari: de dilluns a divendres de 09.30 a 14.30 h.
Calendari: del 22 de desembre de 2016 al 13 de juliol de 2017 

 

CERTIFICAT DE PROFESSIONALITAT D’ATENCIÓ SOCIOSANITÀRIA A PERSONES DEPENDENTS EN INSTITUCIONS SOCIALS. NIVELL II

470 hores
Horari: de dilluns a divendres de 15 a 20 h.
Calendari: del 23 de gener al 19 de juny del 2017

 

NOTA: Per accedir a aquesta formació cal tenir com a mínim Graduat en Educació Secundària Obligatòria (ESO) o qualsevol titulació que tingui equivalències a efectes laborals amb el Graduat en Educació Secundaria Obligatòria (ESO). 

 

INFORMACIÓ i PREINSCRIPCIONS

Per tal de fer la preinscripció és necessari presentar a Granollers Mercat el currículum, la còpia del document d'identitat (DNI o NIE), la còpia del full de demanda d'ocupació de l'oficina de treball i la còpia del títol acadèmic, juntament amb el full d'incripció degudament omplert.

 

GRANOLLERS MERCAT
Servei de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Granollers
Masia Tres Torres
C. de les Tres Torres 18-20
Tel. 93 861 13 90
feinagm@ajuntament.granollers.cat

Horari d’atenció al públic: de 8.30 a 14.30 h

 

 

Aquesta oferta formativa està vinculada a la convocatòria de subvencions per a la realització d'accions de formació d'oferta en àrees prioritàries adreçades prioritàriament a persones treballadores desocupades que promou el Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (RESOLUCIÓ TSF72392/2016, de 25 d’octubre). Els cursos resten condicionats a l'atorgament de la subvenció i estan finançats pel Servei d'Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu 

Formació Ocupacional certificada conforme a la norma UNE-EN ISO 9001:2008