Noves propostes per a un nou any

T'expliquem els cursos que podràs fer al 2015

19 de Desembre 2014
+

S'acosta el nou any i la màquina de centres cívics no s'atura. Nous objectius i nous propòsits per al nou any... Si voleu fer coses noves us proposem tot un seguit d'activitats per aquest 2015.

Com ja és costum, l'oferta s'organitza en quatre àrees temàtiques. Entre molts d'altres, en salut i creixement personal podreu aprendre a fer bons massatges “de cap a peus” o descobrir què és el mindfulness. En expressió i creativitat, tornen els cursos Sempre he volgut escriure (aquest cop en un nivell avançat) i Treu profit a la teva màquina de cosir. La novetat: el taller de transferència d’imatges sobre fusta.

Dins de l'àrea de terra i fogons també hi ha una àmplia i variada oferta: cuina fàcil i low cost, cuina gurmet, tocats pel dolç (en el qual farem dos tipus de mones de Pasqua, tradicional i moderna), un cereal per a cada dia i hamburgueses gurmet. S’ha programat també un curs d’horticultura amb contenidors fets de material reciclat (6 sessions). I pel que fa a tecnologia i recursos, el curs per a runners Bojos per córrer, conversa en anglès i una novetat de caire més humanístic molt interessant: Pensem el món a través del cinema.

El període d'inscripció s’obrirà el 19 de gener (a partir de les 16.00 h) i hi haurà temps fins el 6 de febrer. Us podreu inscriure presencialment a qualsevol dels centres cívics en horari d'atenció al públic (de dilluns a dijous, de 16.00 a 21.00 h, i divendres de 17.00 a 21.00 h), i també en la modalitat en línia a través de l'adreça www.granollers.cat/centrescivics_inscripcions

Aquest any també hi haurà novetats interessants, com les dues exposicions del projecte Fabricant Respostes, la primera de les quals és "Mans i mànigues. Creació i reciclatge de roba". Tornarem a tenir activitats a l’exterior dins el projecte "A les places!". I també, com no, seguiran les trobades culinàries del Passa’m la recepta.

Consulteu la programació i totes les activitats a www.granollers.cat/centrescivics i a la nostra pàgina de Facebook. Us recomanem que remeneu i trieu, i us esperem als centres cívics! Ah! I que tingueu un bon any nou!