Per Nadal, cada ovella al seu corral!

Tronen les Festes de Nadal als centres cívics

27 de Novembre 2015
+

Com cada any quan arriba el mes de desembre, els centres cívics volem celebrar aquestes festes ambels veïns i veïnes dels barris de Granollers. Enguany, sota el lema "Per Nadal cada ovella al seu corral", cada centre cívic ha organitzat una festa amb la col·laboració de les entitats dels barris i de persones altruistes ambganes de donar un cop de mà.

Al Centre Cívic Jaume Oller la festa serà el dimecres 9 de desembre a partir de les 19.00 h. S'hi vol crear un espai de trobada entre entitats, grups i usuaris del centre cívic, en la qual s'hi farà una mostra de dolços tradicionals que aportaran les persones interessades. Entre aquestes es farà el sorteig d'una fantàstica panera. A part d'això, tindrà lloc la inauguració de l'exposició de fotografies dels participants al curs d'Iniciació a la fotografia digital. Diverses persones estan col·laborant en la decoració del centre, per tal que quedi ben atractiu i nadalenc.

Al Centre Cívic Palou ens hi trobarem l'11 de desembre a les 18.00 h. Després d'instal·lar un panell on es demanava als usuaris idees sobre què els agradaria que passés a la festa, finalment les activitats seran: un còctel de benvinguda, un photocall, un berenar, un joc d'intercanvi i un còctel de comiat!

Al Centre Cívic Can Bassa es farà el mateix dia 11 de desembre, a les 19.00 h. Amb persones del barri i amb la inestimable col·laboració de Miguel Morales, de la revista Enderrock, s'ha estat treballant en l'elaboració d'un vídeo-clip de creació col·lectiva, on tothom qui ha volgut hi ha pogut participar. El dia de la festa es presentarà el resultat i s'oferirà un caldo de Nadal comunitari, fet per la mateixa comunitat de l'entorn del centre.

Al Centre Cívic Nord la festa es farà a la plaça del costat de l'equipament, entre els carrers Lledoner i Rosselló, el dimarts 15 de desembre a partir de les 17.00 h. Amb usuaris i usuàries del centre s'ha estat preparant la decoració de la plaça i s'oferiran diverses activitats: un berenar, un taller de decoració, jocs tradicionals per a infants, un ball de les nenes del Centre Obert, un tast de diferents varietats de mongetes seques del Vallès Oriental i una xocolatada per escalfar-nos bé. Totes les activitats estaran dinamitzades pel clown Antòniu!

El divendres 18 de desembre el focus es centra al Centre Cívic Can Gili, on s'hi haurà creat un pessebre vivent organitzat per diferents grups del centre cívic i persones a títol individual del barri. Es faran dos passis que donaran accés al recorregut pel pessebre (un a les 19.00 h i un a les 20.00 h). Com a preu simbòlic per accedir-hi, caldrà portar un aliment per col·laborar amb El Xiprer.

Esperem que tothom s'animi a assistir-hi i us esperem als centres per celebrar el Nadal amb bona companyia!