Del 8 al 26 de setembre, inscripcions als nous cursos d'octubre a febrer

T'informem de les novetats en les propostes socioculturals!

22 de Juliol 2014
+

Els centres cívics tanquem durant el mes d'agost. Però la màquina no s'atura, i et volem deixar prou temps per consultar tot un seguit de noves activitats que proposem de cara al nou període, el qual començarà al mes d'octubre i acabarà al febrer.

El període per inscriure’s s’obrirà el 8 de setembre (a partir de les 16.00 h) i hi haurà temps per inscriure's fins el 26 del mateix mes.

Com ja és costum, l'oferta s'organitza en quatre àrees temàtiques. En salut i creixement personal, destaca el curs “Posa’t en forma ballant”, i continua el curs de ioga sivananda; també es farà un curs per aprendre a preparar remeis naturals per als dolors quotidians i dos cursos exprés (d’una sola sessió) de cuina i salut: Cuina sense gluten i Com cuinem les proteïnes. En expressió i creativitat, es proposa novament el curs Sempre he volgut escriure; també un curs per practicar el handmade (Estampació manual: tampons i stencils, i Enquadernació en acordió amb scrapbook)i Com llegir una partitura, entre d’altres.

Dins de terra i fogons, destaca el curs d'iniciació “Perd la por a la cuina”, amb molt d'humor, Cuina japonesa: més que sushi, Cuina amb bolets, Cuina amb castanyes, 1001 canelons o el cicle Tocats pel dolç (amb un curs de Tast de xocolates i “El secret és a la massa”). I a tecnologia i recursos, s’ofereix un curs per millorar el consum energètic domèstic, Composició electroacústica o Treu partit de la teva màquina de cosir. Com cada any, torna novament la formació en noves tecnologies: cursos d'iniciació i píndoles especialitzades.

Hi ha molt altres cursos. La programació sencera es pot consultar al ja tradicional llibret d'activitats i serveis!

Les inscripcions es poden fer de forma presencial a qualsevol dels centres cívics fins el 26 de setembre, i també en la modalitat on-line a través de l'adreça www.granollers.cat/centrescivics_inscripcions