Del 30 de maig al 17 de juny, inscripcions als nous cursos dels centres cívics

T'informem de les propostes més originals!

26 de Maig 2016
+

S'acosta l'estiu, però no has perdut les ganes de fer coses profitoses en el teu temps de lleure? Als centres cívics la màquina no s'atura, i per això et proposem que consultis tot un seguit de noves activitats que proposem de cara la nova temporada estiuenca, que tindrà lloc durant el mes de juliol de 2016.

El període per inscriure’s s’obrirà el 30 de maig (a partir de les 16.00 h) i hi haurà temps per inscriure's fins al 17 de juny. 

L'oferta s'organitza en cinc grans àrees temàtiques. En salut i creixement personal, destaquen els cursos Farmaciola natural d'estiu, Cantem mantres o el de Dis-tensió, que es tracta d'aprendre exercicis per alliberar l'estrès. En expressió i creativitat, es proposa novament el curs d'Urban sketching, per aprendre tècniques de pintura ràpida a l'aire lliure, el de joieria ceràmica i, com a novetat, una introducció a la samba, la dansa brasilera per excel·lència.

Dins de terra i fogons, destaquen els cursos Cuina marinera en miniatura, el de sopes fredes, el de còctels, el de smoothies o el de cuina amb polenta. Per últim, dins de l’àrea de recursos, es farà un curs sobre La llum en la fotografia d'exteriors, el de Decoració DIY (Do It Yourself) o un taller per fer-se un vestit estiuenc.

Hi ha molt altres cursos i tallers, la programació sencera dels quals es pot consultar al ja tradicional llibret d'activitats i serveis, en format paper (que e strobarà als diferents equipaments municipals) o en aquest enllaç. Les inscripcions es podran fer de forma presencial a qualsevol dels centres cívics fins al 17 de juny, i també en la modalitat on-line a través de l'adreça www.granollers.cat/centrescivics_inscripcions

Activa't aquest estiu, i t'esperem a les inscripcions!