Del 18 de gener al 5 de febrer, inscripcions als nous cursos dels centres cívics

T'informem de les propostes més novedoses

21 de Desembre 2015
+

A centres cívics la màquina no s'atura, i per això et volem deixar prou temps per consultar tot un seguit de noves activitats que proposem de cara la nova temporada, que començarà al mes de febrer de 2016 i acabarà al juny.

El període per inscriure’s s’obrirà el 18 de gener (a partir de les 16.00 h) i hi haurà temps per inscriure's fins al 5 de febrer. 

L'oferta s'organitza en cinc grans àrees temàtiques. En salut i creixement personal, destaquen els cursos Elimina el dolor i l’estrès o el de Millora les teves relacions, i torna el cursos de ioga i de microgimnàstica. A més, s’han programat noves xerrades dins l’Aula de la Salut, gratuïtes i obertes a tothom. En expressió i creativitat, es proposa novament el curs per millorar la tècnica vocal (amb integrants del grup coral In Crescendo); com a novetats, un d’iniciació al baix elèctric, introducció a la il·lustració i el de ball flamenc per a gent gran.

Dins de terra i fogons, destaquen els cursos Cuina marinera, els cursos d’una sessió de Cuina amb cereals (el mill i la quinoa), Bojos pels sucs verds o Bojos pel Japó: l’okonomiyaki; també s’ha preparat un curs de rebosteria internacional. En cultura digital, s’ofereixen novament cursos d’informàtica bàsica, iniciació a Internet i a les xarxes socials, i píndoles formatives de una hora i mitja, per a persones amb més coneixements sobre noves tecnologies: edició de vídeos, posar a punt l’ordinador, treure partit del mòbil o la tauleta, i protegir l’ordinador amb antivirus. També torna oferir-se l’aula oberta, on s’ofereix assessorament personalitzat gratuït. Per últim, dins de l’àrea de recursos, tornen els cursos de conversa en anglès i el curs per treure partit de la màquina de cosir. 

Hi ha molt altres cursos i tallers, la programació sencera dels quals es pot consultar al ja tradicional llibret d'activitats i serveis, en format paper o en aquest enllaç. Les inscripcions es podran fer de forma presencial a qualsevol dels centres cívics fins al 5 de febrer, i també en la modalitat on-line a través de l'adreça www.granollers.cat/centrescivics_inscripcions

T'esperem a les inscripcions!