Artesania amb il·lusió i dedicació

Tornen les Mostres de Treballs Artesanals

26 de Maig 2016
+

Durant el mes de juny els centres cívics acolliran, com ja és costum, les Mostres de Treballs Artesanals a càrrec dels alumnes de diferents cursos i tallers que es fan al llarg del curs als centres cívics.

Les dates són les següents: al Centre Cívic Palou, del 10 al 24 de juny; al Centre Cívic Jaume Oller, del 16 al 22 de juny; al Centre Cívic Can Bassa, del 14 al 24 de juny; i al Centre Cívic Nord, del 21 al 27 de juny. A cadascun dels centres es farà una inauguració on hi seran els propis alumnes, els veritables protagonistes, a les 19 h.

En aquests espais s'hi podran veure els diferents treballs que han estat fent amb molta dedicació durant el curs 2015-2016: vitralls, decoració, dibuix i pintura, punt de creu, manualitats diverses, costura, puntes de coixí, etc. Alumnes exemplars ja que han decidit invertir el seu temps de lleure en activitats profitoses, tant pel seu aprenentatge vital com pel seu benestar mental.

Les mostres es podran visitar en horari d'atenció al públic (de dilluns a dijous, de 16 a 21 h, i divendres de 17 a 21 h), i l'entrada és lliure.

Per a més informació, cal posar-se en contacte amb els centres per telèfon o a través de l'adreça electrònica info@centrescivics.granollers.cat