Arriben els espectacles per a les nits de juliol

Sis activitats a l'aire lliure, de nit i gratuïtes, formen un programa que inclou monòlegs, màgia, dansa, teatre i cinema

26 de Juny 2015
+

Del 2 al 24 de juliol, els Centres Cívics de Granollers ofereixen sis propostes, sota el nom d'"Una nit d'estiu... als centres cívics", on la diversió i la proximitat amb el públic en són protagonistes. El proper dijous 2 de juliol, a les 10 de la nit al Centre Cívic Jaume Oller, s'inicia el cicle d'espectacles amb els monòlegs d'Andreu Casanova. L'humorista, expert a fixar-se i explorar els petits detalls de la vida, oferirà una nit distesa, divertida i plena de complicitats amb els espectadors. Casanova, a través dels seus comentaris senzills i directes aconsegueix trencar la barrera amb el públic i ofereix un espectacle esbojarrat i d'energia desbordant. 

El segon espectacle, Els 4 elements d'Ouyuni Barcelona, es farà al Centre Civic Can Bassa el divendres 10 de juliol a les 8 del vespre. La dansa oriental de la companyia Ouyuni Barcelona se centra en els quatre elements de la natura per oferir un espectacle ple d'energia i passió. 

La tercera proposta es farà al Centre Cívic Nord, el dimecres 15 de juliol a les 10 de la nit, i en aquesta ocasió serà cinema "retro" a la fresca. Un procés de votació popular ha servit per triar quina pel·lícula, entre tres realitzades a finals dels anys 70 i a la dècada dels 80, es projectarà. Les candidates eren ET, Indiana Jones y la última cruzada i Grease, i l'opció més votada, i per tant la que es projectarà en pantalla gran i a la fresca, ha estat Grease

El divendres 17, a les 10 de la nit, arriba al Centre Cívic Can Gili una proposta única i diferent a cada funció, l'Improshow de Planeta Impro. Un espectacle imprevisible en què els actors i actrius surten a l'escenari sense guió i, amb dels suggeriments del públic, van creant en directe escenes improvisades. L'estructura i la dinàmica de l'espectacle desafia els intèrprets de Planeta Impro, que amb espontaneïtat, creativitat i les seves dots tècniques interpretatives, mantenen una connexió constant amb el públic i ofereixen un espectacle d'humor que fusiona text, gest i cant. 

La màgia tindrà lloc al Centre Cívic Palou el dijous 23 de juliol a dos quarts de 10 del vespre. El Mag Marin oferirà l'espectacle Artimaña, en què el ritme, la música i l'humor acompanyen el seus hàbils i impossibles tripijocs.

I per finalitzar les nits d'estiu, al Centre Cívic Can Bassa s'oferirà una nit de swing oberta a tothom de la mà de Bigpotters Swing, Dani Alonso Quintet i Apollo Jumpers. Serà el dia 24 a les 9 del vespre. A més, es farà una masterclass de lindy hop a càrrec de Montse Martí i Martí Gasol. Els assistents que es vulguin portar el sopar comptaran amb taules i cadires.

Podeu consultar tota la programació a http://bit.ly/1S71GC1