Èxit a la segona trobada del "Passa'm la recepta"

Les cuineres de Palou comparteixen secrets de la cuina al forn

26 de Gener 2015
+

El Passat divendres 23 de gener ens vam reunir per fer la segona  trobada culinària del Passa'm la recepta al Centre Cívic Palou. Aquesta vegada vam compartir receptes sobre la cuina al forn. Les cuineres van ser la Montserrat Pujadas (amb la seva recepta “Espatlla de xai al forn” i la Maria Rosa Dantí amb la recepta “Empanada d'espinacs”.

Van participar 21 persones entre habituals del "Passa'm" i gent nova que volia conèixer el projecte. Com que ja a la darrera trobada vam comentar i compartir recomanacions per gaudir menjant, aquest curs ens unim a la campanya "We Love Eating"! (WLE) de la Comissió Europea, en la qual participa activament l'Ajuntament de Granollers.

Concretament, vam comentar la tercera de les recomanacions de la campanya d'aquesta comissió, "Gaudim menjant plegats", i les persones participants van valorar el plaer de menjar amb les persones que ens estimem. També vam decidir com a grup el tema de la sessió de tancament que farem el 27 de juny, aquest any vinculat amb el projecte "We Love Eating": entre els temes “Com entendre les etiquetes dels productes alimentaris” i “Hidratació, prova d'aigua”, per majoria vam triar el de la lectura de les etiquetes.

Finalment vam definir una recepta de calçots per aportar al projecte WLE. Les receptes que vam compartir en aquesta trobada culinària les podeu trobar al bloc: www.granollers.cat/passamlarecepta

Esperem la vostra participació a la propera trobada, que tindrà lloc el divendres 27 de març a les 17.30 h al Centre Cívic Palou!